Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul ISO?

Cum și ce să deschideți fișierul ISO?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul ISO?

Am scris recent "Cum și ce să deschidem fișierul .cos?", Astăzi ne mutăm un subiect foarte asemănător legat de fișierul ISO. Sfat în textul de mai sus se va aplica și la un fișier ISO, dar dacă doriți să utilizați un alt program, trebuie să citiți următorul sfat.
Putem folosi recent recomandat Daemon Tools Lite, Dar interesante, deși nu gratuite alternativă la alcoolul programului 120%. Merită să ne amintim că este un instrument mai puternic orientat către utilizatorii exigenți. Program Alcool 120% Tu te poate sfătui cu ușurință să susțină CD-uri, DVD-uri precum și Blu-ray în astfel de formate, cum ar fi: CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, DVD + RW, Blu- e.t.c ray. De asemenea, face cu Laserlock, SafeDisc, Safedisc2, Securom, Securom, StarForce 1 tehnologii.X / 2.X, VOB Proteccd și VOB Proteccd V5.
Mai mult, merită să menționăm funcționarea unui număr mare de imagini. Alcool 120% El se va ocupa de astfel de formate ca Nero (*.NRG), standard ISO (*.ISO), ISO comprimat (*.), Orbire (*.BWD), Blindwrite V5 / V6 (*.B5T / *.B6T), CLONECD (*.CCD), CU-FIE (*.Cue), discjuggler (*.CDI), CD / DVD instantanee (*.PDI) și descriptor media (*.MDS, *.Mdx). Merită să ne amintim că versiunea demo funcționează doar 15 zile, dar dacă cineva dorește o acțiune unică sau va verifica posibilitățile programului, într-o perioadă de două săptămâni va fi la timp. Să verificăm cum să deschideți fișierul ISO.
După descărcarea asistentului de descărcare, începem și verificăm add-on-urile. Asistentul propune instalarea de adaosuri, browsere și jocuri - nu trebuie să acceptăm acest lucru și să faceți clic pe nu sunt de acord. Instalarea trebuie să fie repornită, astfel încât să completați instalarea Alcool 120% Suntem de acord cu acest pas. După finalizarea instalării, începem programul.

În primul rând trebuie să creăm o unitate virtuală. În acest scop, faceți clic pe stânga Drivere virtuale, A Într-o fereastră nouă din listă Numărul de unități virtuale Alegem numărul de unități pe care doriți să le creați. Aceasta poate fi una sau până la șase unități virtuale. Pentru a confirma selecția, faceți clic pe BINE Și așteptăm câteva momente.

Apoi mergeți la locația în care fișierul nostru ISO doriți să vă deschideți. Mutăm-o în fereastra principală a programului folosind "Catch și Drop " - după un timp veți apărea pe listă. Apoi faceți clic pe el din dreapta pe clic și selectați din meniu Mount.

Recomandat
Lasă Un Comentariu