Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul HTML?

Cum și ce să deschideți fișierul HTML?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul HTML?

Trăim în epoca internetului, care este disponibilă practic pretutindeni - acasă, pe stradă, la școală, la lucru, cafenele, restaurant etc. Printre altele, merită să cunoașteți conceptele de bază și modalitățile de a deschide diferite fișiere. De data aceasta elementele de bază - cum și ce să deschideți fișierul HTML?
Să începem cu ce fișiere HTML sunt deloc și ceea ce se ascund. Ei bine, într-o scurtătură scurtă, fișierul HTML este pur și simplu un fișier text citit de un browser web, de obicei având o extensie .HTM sau .HTML. După deschiderea unui astfel de fișier, de obicei vedem două tipuri de text, adesea oprite unul cu celălalt. O componentă este un conținut obișnuit de fond, de exemplu conținutul articolului, poveste, revizuire etc., A doua și etichete HTML care controlează afișarea conținutului. Pentru majoritatea utilizatorilor novici, aceste markeri sunt doar o clauză de caractere incomprehensibilă, dar pentru programatori este instrucțiunile și planul de acțiune al întregii pagini TJ. Sistem de caractere, formatare text, culori, fotografii, filme etc.

Și ce să deschidă acest tip de fișiere? Cea mai ușoară fișiere HTML deschise în browserul dvs. web preferat NP. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer. Puteți găsi cele mai populare browsere web din departamentul nostru "Browsere de internet". Cel mai simplu editor de text poate fi o alternativă, de exemplu. Sistem de notebook-uri încorporate, un pic mai avansat Notepad++ sau Notepad2.

Recomandat
Lasă Un Comentariu