Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul flv?

Cum și ce să deschideți fișierul flv?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul flv?

În prezent, popularitatea multimedia sub diverse personaje - de la filmele tradiționale la animații scurte - face numărul de sezon de formate pentru diversitatea unui utilizator de computer experimentat. Astăzi vom verifica cum și ce să deschideți un fișier FLV.
Să începem cu ce fișiere FLV sunt deloc. Ei bine, fișierele de acest tip nu sunt altceva decât așa-numitele. Containere multimedia pentru transportul și distribuirea fișierelor video pe Internet. Acest format a fost creat de Macromedia, iar după achiziționarea companiei în aprilie 2005 este dezvoltată de Adobe Systems. Interesant, software-ul suplimentar nu este necesar pentru a deschide acest fișier - în majoritatea cazurilor, doar un browser web cu bibliotecile Adobe Flash Player instalate.
Cu toate acestea, dacă acest mod nu trece examenul, putem instala un program extern care poate gestiona fișierul în format FLV. Idealul pentru acest scop va fi jucator FLV, Deci, cum sugerează și numele, un instrument de a juca animații stocate în format FLV. Acest program de dimensiuni mici este extrem de ușor de utilizat și oferă posibilități de bază. Întreaga lucrează pe o bază similară, făcând Adobe Flash Player. Cu toate acestea, aici animația nu este jucată în fereastra pe care o folosim de browserul nostru web și în programul însuși.

După instalare, programul se va integra automat cu toate fișierele FLV pentru ceea ce pornirea lor ulterioară nu ar trebui să provoace problema - faceți dublu clic pe fișierul FLV pentru ao reda. Dacă nu funcționează, doar fișierul se deplasează în fereastra programului prin mișcarea și-picătură. Au existat, de asemenea, o opțiune, datorită căruia vom verifica informațiile exacte despre redactarea fișierului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu