Principal » Android » Cum și ce să deschideți fișierul de flac?

Cum și ce să deschideți fișierul de flac?

Android  : Cum și ce să deschideți fișierul de flac?

Pentru mulți oameni, formatul muzical cel mai popular este MP3. Mulți oameni cred că oferă cea mai bună calitate a sunetului jucat. Acest lucru nu este adevărat, deoarece unul dintre cele mai bune din punct de vedere al calității formatelor de muzică este flac. Din păcate, nu fiecare program este capabil să se ocupe de ea. Să vedem și apoi să deschidem fișierul de flac.
Și care este formatul de la flac? Ei bine, FLAC este o scurtătură derivat din numele Free Lossless Audio Codec, sau un codec audio gratuit, fără pierderi. În majoritatea cazurilor, sunetul din acest format este caracterizat de o calitate foarte bună, deși, din păcate, aceasta implică un anumit obstacol - dimensiunea fișierului este de obicei foarte mare. Pentru comparație, melodia stocată în format MP3 are de obicei o dimensiune de aproximativ 10 MB, în timp ce același cântec în formatul Flac poate fi chiar de 5 ori "mai greu ". De ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, nu există date din fluxul audio să fie eliminate în fișierele de muzică Flac și deoarece decodarea are loc în timp real, audio este perfect și același cu prototipul NP. Cântecele stocate pe un CD. Și ce să joace un astfel de fișier de?
Putem folosi cele mai populare programe muzicale, dar programul funcționează cel mai bine în această sarcină FOOBAR2000. Programul nu caracterizează o interfață atractivă, dar are un mic apetit pentru resursele de sistem și oferă cea mai bună calitate a sunetului reconstituit, care combinată cu fișierele cu flac va crea un set ideal. Mai mult, este de remarcat faptul că, datorită utilizării unei tehnologii de prelucrare a datelor speciale pe 64 de biți, nu avem de-a face cu nici o modificare a valorii semnalului, astfel încât sunetul este curat și a jucat în întreaga scală.

Când vine vorba de formate, program FOOBAR2000 Cue, printre altele de la MP3, MP2, Musepack, Ogg Vorbis, Wav, AFC, COV, AU, SND, CDDA, MPEG-4 AAC, Flac interesant, Monkey 'S Audio, Wavpack, Speex, Mod și SPC. Desigur, nu a existat capabilități de reproducere a sunetului în punctul în care a fost întreruptă la închiderea programului sau verificarea informațiilor de bază despre fișier. Mai mult decât atât, programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a citi fișiere de ZIP și RAR arhive și multe comenzi pentru lista de redare.
Desigur, suportul programului este simplu, iar restaurarea fișierelor de flac este limitată la selectarea și apăsarea tastei Enter. Putem muta direct dosarul cu fișiere de flac în fereastra programului FOOBAR2000 - Redarea ar trebui să înceapă automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu