Principal » Android » Cum și ce să deschideți fișierul epub?

Cum și ce să deschideți fișierul epub?

Android  : Cum și ce să deschideți fișierul epub?

În prezent, așa-numitele cărți electronice, adică cărți în versiunea electronică, sunt din ce în ce mai populare. Cu excepția cazului în care conținutul lor este salvat în cele mai populare formate, cum ar fi Doc, Docx sau PDF, nu există nici o problemă, dar există îndoieli când fișierul cu cartea este salvat în formatul Format Format. Cum și ce să deschidă un astfel de material?
Din fericire, cu popularitatea cărților electronice, popularitatea programelor relevante de a le citi crește. Oricum, citirea unei cărți într-un worta obișnuită sau adobe PDF cititor nu aparține celor mai plăcute - atenția disipare a cadrelor suplimentare cu opțiunile etc. În plus, nu fiecare editor de text este capabil să recunoască și să vizualizeze corect fișierul salvat în format epub corect. Deci, dacă vrem să vă echipam într-un instrument care este creat pentru acest tip de sarcină, tot ce trebuie să faceți este să instalați

..

Browser Mozilla Firefox.

Da, nu este o greșeală. În loc să instalați programe grele, este mai bine să vă echipați cu un browser web cu un dop potrivit. Practic, fiecare browser disponibil în rețea are capacitatea de a instala un dop adecvat care să citească și să afișeze convenabil conținutul fișierului EPUB. În cazul browserului Mozilla Firefox Acesta este un nume add-on Epubreader, pe care vom descărca și instala din magazin cu accesorii Mozilla - Addons.Mozilla.Org.
Instalarea adăugării este limitată la clic pe buton Instalare, și apoi procedați în conformitate cu instrucțiunile. După un timp, acesta va fi instalat și rulat. Acum, pentru a reda fișierul Epub și pentru a afișa conținutul său, trageți-l în fereastra browserului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu