Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul DWG?

Cum și ce să deschideți fișierul DWG?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul DWG?

Lucrați pe computer din când în când vă oferă. Da, în cazul unor probleme cu fișiere necunoscute în formate de începători ciudați și necunoscuți. Un exemplu poate fi un fișier de format DWG. Să alegem cum și ce să o deschidem.
Să începem cu ceea ce este cu adevărat formatul DWG. Ei bine, într-un scurt scurt, acesta este un format de fișier binar înregistrat creat de AutoCAD. Originile acestui format sunt estimate în jurul anului 1994. În acel moment, Autodesk a creat acest format pentru a gestiona programele de software și derivate ale AutoCAD. Modelele duble și tridimensionale sunt salvate în acest format. Desigur, aceste tipuri de fișiere sunt cunoscute de programatori, designeri și designeri grafici, dar cum să le deschideți și să o folosească?
Un exemplu de un astfel de program este DWG TRUEView. Acest instrument utilizează în primul rând persoanelor care au contact cu proiectele efectuate în astfel de programe, cum ar fi AutoCAD. Principalul avantaj al programului este abilitatea de a vizualiza proiectele înregistrate ca .DWG sau, de asemenea .DXF. Desigur, proiectele pot fi vizualizate în modul tridimensional folosind comanda orbita3d. Putem imprima proiectul cu această aplicație fără nici o problemă și să alegeți cea mai bună scară pentru el. În plus, avem și o bârfe. Pe scurt, este o soluție ideală pentru cei care nu proiectează și vor evalua sau verifica proiectele pregătite.

Cu toate că DWG TRUEView nu are o versiune limbă poloneză, dar serviciul de bază nu ar trebui să provoace nici măcar un începător utilizatorilor. Pentru a deschide fișierul DWG, imediat după instalarea programului (și conectarea la fișierele implicite cu acesta) Faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului din fișierul pe care doriți să îl deschideți. De asemenea, putem folosi metoda cunoscută de drag-and-picătură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu