Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul DOC?

Cum și ce să deschideți fișierul DOC?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul DOC?

Lucrările pe un computer în majoritatea cazurilor se bazează pe documente. Desigur, numărul de formate disponibile și utilizate este imens, dar printre acestea - Doc este popular. Să vedem ce să deschidem un astfel de fișier și ce program este cel mai bun.
Fișierele DOC au fost create în versiunile mai vechi ale pachetului Microsoft Office Office și mai precis în cuvântul Text Editor. Deși cea mai bună soluție ar fi să profite de programul sursă, din păcate, acest pachet nu este gratuit - nu toată lumea are nevoie de o astfel de soluție avansată și scumpă. O alternativă sunt programe la fel de funcționale, dar complet gratuite, iar cel mai bun exemplu de astfel de soluție este un pachet Libreoffice.
Libreoffice Aceasta este o alternativă extrem de interesantă la pachetul Microsoft Office Office. Desigur, spre deosebire de un concurent plătit, pachetul descris este pe deplin liber, datorită căruia se bucură de o mare popularitate între mulți utilizatori din întreaga lume. Pachetul LibreOffice include, printre altele, procesorul de text scriitor, foaia de calcul Calc, modulul Bazodane Basodane, programul de remorcare grafică, precum și programul pentru a crea o prezentare de impresie. De asemenea, nu puteți menționa alte avantaje uriașe ale programului. Acestea includ, printre altele, suport pentru format OpenDocument (ODF), precum și .Oxt și MDB în ediție pentru Windows.

Serviciul de pachete și, în special, modulul scriitorului este foarte simplu și seamănă în mare măsură cu un serviciu de cuvinte populare. Pentru a deschide un fișier DOC, instalați pur și simplu programul Libreoffice, și apoi faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului. Dacă nu funcționează, faceți clic dreapta pe fișier, apoi selectați opțiunea din meniul contextual deschis cu și din listă alegeți opțiunea potrivită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu