Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul Cue?

Cum și ce să deschideți fișierul Cue?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul Cue?

Fișiere imagine, adică copii ale mediilor de siguranță fizică sunt o soluție din ce în ce mai populară pentru a salva și a proteja împotriva copiei originale a NP. CD-uri cu muzică, jocuri, etc programe. Desigur, cu atât este mai mare popularitatea imaginilor, cu cele mai diferite formate. Să verificăm cum și cum să deschidem fișierul Cue.
Există o mulțime de formate diferite de imagine și securitate. Să începem cu ce fișierul Cue este deloc. Ei bine, acesta este un fișier metadate care descrie aspectul căii pe un CD sau DVD. Fișierul Cue este salvat ca fișier text, de obicei cu extensia fișierului ".Cue ". Pe scurt, aceasta este o copie precisă a unui CD, DVD sau chiar Blu-ray. Deci, cum să deschideți acest tip de material? Profitați doar de un program popular care creează unități virtuale.

Un exemplu poate fi un program Poweriso, Cu care putem face o serie de operații pe discuri CD-uri, DVD-uri și Blu-ray, cum ar fi conversia, comprimarea sau editarea detaliată. Serviciul este foarte simplu și nu va cauza nici măcar un utilizator începător. După instalare, programul integrează cu acoperirea Windows care oferă opțiuni de bază în meniul contextual și funcția de copiere și lipire a datelor din clipboard-ul sistemului. A existat, de asemenea, un mecanism de adăugare a datelor "drag & picătură ". Prin urmare, pentru a deschide un fișier în formatul Cue, doar (după instalarea Poweriso) Faceți clic dreapta pe acest fișier, apoi selectați opțiunea corespunzătoare din meniul contextual.
De asemenea, merită menționat faptul că programul Poweriso Manipularea următoarelor imagini: PXI, GI, FCD, VCD, C2D, DMG, BIF, IMA, FLP, IMG, UIF, WIM, VMDF, VHD, VDI, ISO, DAA, BIN, MDF, MDS, Ashdisc, Bwi, B5i , LCD, IMG, CDI, CIF, P01, PDI, NCD și NCD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu