Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul CSV?

Cum și ce să deschideți fișierul CSV?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul CSV?

Numărul de diferite formate de fișiere în momentele de față este imens, prin urmare capacitatea de a le deschide fără a fi necesară instalarea a sute de programe este foarte valoroasă. De data aceasta vom verifica cum și ce să deschidem un fișier în format CSV.
La început, merită menționat ceea ce fișierul CSV este deloc. Ei bine, CSV este o scurtă descriere a valorilor separate prin virgulă, adică valori separate printr-o virgulă. Acesta este un format de stocare a datelor în fișiere text și tipul de text / CSV corespunzător MIME. Pentru un caz bun de acest tip, putem deschide cu unul dintre instrumentele de birou sau de notepad de sistem, dar o alegere mult mai bună va fi un program Notepad++, Atât de bogat și înarmați cu funcții suplimentare alternative la notepad.
Notepad++ Acesta este un editor de text complet gratuit și foarte funcțional, care poate, de asemenea, să efectueze funcția editorului de cod sursă. Acest program se ocupă cu succes cu funcționarea unor astfel de limbi de programare, cum ar fi fișierul JavaScript, RC, Makefile, NFO, DOXYGEN, INI, LOTC, OBIECTIV-C, CSS, Pascal, Perth, Python, Lua, scriptul Unix Shell, Fortran, NSIS , C, C ++, Java, C #, XML, HTML, PHP, ASP, VB / VBS, SQL și Flash. Trebuie să fie admisă că răspândirea limbilor acceptate este cu adevărat impresionantă și cu siguranță va satisface chiar și utilizatorii pretențioși și foarte exigenți.

Pentru cele mai importante funcții ale programului Notepad++ În primul rând, Autocomplete, care va fi utilă nu numai începători, ci și utilizatori avansați. În plus, aplicația oferă posibilitatea de a lucra pe mai multe carduri, diviziune ecran, precum și instrumentul de căutare și conversie pentru semne (cuvinte, linii, fraze, propoziții etc.).
Serviciul este foarte simplu, iar deschiderea fișierului CSV este limitat la un mouse-ul de stânga dublu sau trageți (metoda drag-i-drop) a fișierului CSV în fereastra programului Notepad++.

Recomandat
Lasă Un Comentariu