Principal » Internet » Cum și ce să deschideți fișierul BAK?

Cum și ce să deschideți fișierul BAK?

Internet : Cum și ce să deschideți fișierul BAK?

Pe computerul nostru veți găsi o mulțime de diverse fișiere în diferite formate. Unii sunt cunoscuți și extrem de populari, în timp ce alții trezesc îndoieli în SUA. Un exemplu poate fi fișiere BAK. Să verificăm ceea ce slujesc și cum să le deschidă.
Fișiere cu extensie .Bancă în majoritatea cazurilor care conțin informații despre backup, adică. Fisier de rezerva. Ele sunt de obicei create pe "Ordinul " al programului din care folosim. De exemplu, dacă lucrăm într-un program grafic, în fundal există copii stocate ale securității noastre de lucru chiar și atunci când nu salvăm lucrările cu mâna. Acest fișier poate fi recuperat, de exemplu. După o eroare neașteptată a programului sau a computerului.
În majoritatea cazurilor, fișierul poate fi deschis folosind un program sau un instrument dedicat prin care a fost creat. În caz contrar, putem folosi programul a cărui sarcină principală este crearea și recuperarea backup-urilor. Un exemplu de program gratuit poate fi un exemplu Cobian Backup, Cu care vom face o copie a întregului sistem sau a conținutului locațiilor selectate și vom arhiva și sincroniza orice date, precum și deschise în alte programe.

Suportul programului este extrem de simplu. După descărcarea și instalarea instrumentului Cobian Backup, faceți dublu clic pe fișierul BAK care ar trebui să vă deschidă în programul instalat anterior. Dacă acest lucru nu se întâmplă, putem transfera metoda prin mișcarea și-picătură pe fereastră Cobian Backup.

Recomandat
Lasă Un Comentariu