Principal » Internet » Cum și ce să deschidă fișierul .cos?

Cum și ce să deschidă fișierul .cos?

Internet : Cum și ce să deschidă fișierul .cos?

O serie de texte de la noi din care veți învăța cum și ce să deschideți fișiere în diferite formate. Începem cu fișierele cu extensia .bin, care adesea provoacă probleme de începători. Să verificăm cum și cum să deschidem fișierele .cos.
Să începem cu ceea ce este practic un fișier de extensie a fișierului .cos. În majoritatea cazurilor, aceste fișiere conțin imagini de discuri în care puteți salva practic totul. Cu toate acestea, rețineți că, în plus față de dosar .Bin într-un dosar trebuie adăugat la fișierul suplimentar .Cue, care este un transportator de informații pentru fișierul principal. Dacă avem de-a face cu o pereche, deschiderea unui fișier .bin nu ar trebui să fie o problemă dacă există o lipsă a unui fișier .Cue, va trebui să profităm de programul specializat.
Pentru a deschide un fișier .Bin Trebuie să folosim programul de emulare de conducere. Cel mai bun exemplu de acest tip de instrument este Daemon Tools Lite În cea mai recentă versiune, care este ușor de utilizat și este capabilă să gestioneze majoritatea formatelor disponibile, inclusiv .cos. Pentru a deschide un fișier, descărcați, instalați și executați programul Daemon Tools Lite, și apoi selectați opțiunea într-o fereastră nouă Adauga imagine.

Apoi, într-o fereastră nouă, urmăm locația cu fișierul salvat .Bin și deschide-l cu programul. Dacă am ajuns la imaginea salvată, conținutul său poate fi copiat în orice locație sau reproduce folosind programul corespunzător în funcție de tipul de compactitate: film, muzică, fotografii etc. Dacă o încercare de a deschide fișierul a eșuat, putem încerca cu alte unități virtuale cu alte programe de emulare - vă invităm la departamentul nostru Emulatoarele de conducere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu