Principal » Internet » Cum și ce să deschideți PDF?

Cum și ce să deschideți PDF?

Internet : Cum și ce să deschideți PDF?

PDF este în prezent unul dintre cele mai populare formate de documente. În acest format, contracte, facturi, facturi, instrucțiuni de operare, cărți, scanări și multe sunt salvate, multe altele. Nimic nu este ciudat că prezența unui program adecvat de a gestiona acest tip de fișiere de pe computer este în prezent o cerință care merită întâlnire.
Desigur, un program remarcabil care servește nu numai pentru deschiderea fișierelor PDF este Fuziunea Corel PDF. Este adevărat că programul este pus la dispoziție sub forma unui test care funcționează timp de 30 de zile după instalare, dar vă permite să descoperiți toate caracteristicile acestui program și să evaluați dacă o astfel de soluție avansată de care avem nevoie. În plus față de funcția de bază, care este deschisă toate documentele PDF, acest instrument vă permite, de asemenea, să convertiți documentele în aproape orice format la PDF. Este de remarcat faptul că acest program suportă peste 100 de formate diferite de documente, de la cele populare utilizate NP. În pachetul Microsoft Office Office (Doc, Docx etc.) de către TXT după formate generate de pachetele de birouri libere OpenOffive sau LibreOffice.

În plus, utilizând programul descris, putem deschide toate paginile din foaia de calcul, documentele text, etc., și apoi le convertiți în format PDF. Desigur, nimic nu vă împiedică să introduceți orice modificări în fișiere - putem adăuga propriul nostru text, marcaje suplimentare, comentarii etc. De remarcat este cu siguranță un suport extins pentru documentele Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, precum și Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Microsoft Visio și multe altele. După cum puteți vedea, acest lucru nu este doar un program de deschidere, dar și la o editare largă și nu vă opriți abilitățile.
Folosind programul Fuziunea Corel PDF De asemenea, putem schimba vizualizarea documentului, adăugarea și editarea textului în orice fragment de document, precum și profitați de adăugarea marcajelor la comentarii.  Un fapt interesant este, de asemenea, abilitatea de a adăuga linkuri către alte site-uri web, fișiere și site-uri web. În plus față de adăugarea propriului text, puteți schimba, de asemenea, aspectul paginii și formatarea. Minusuri? Printr-un număr mare de funcții, programul poate părea complicat de utilizat, deși, pe de altă parte, dacă cineva caută un instrument puternic pentru fișiere PDF cuprinzătoare, program Fuziunea Corel PDF Va fi o soluție ideală.

Recomandat
Lasă Un Comentariu