Principal » Software » Cum și ce să deschideți Docx?

Cum și ce să deschideți Docx?

Software  : Cum și ce să deschideți Docx?

Pachetul Microsoft Office este în prezent unul dintre cele mai populare pachete de birouri pe care funcționează nu numai în companiile mari, ci și utilizatorii dintr-o casă. Cu popularitatea pachetului de popularitate, formatul Docx câștigă. Din păcate, aceasta nu este o veste bună pentru cei care nu au acest pachet și trebuie să deschidă un fișier salvat în formatul implicit. Din fericire, există o soluție gratuită la această problemă.
Dacă trebuie doar să deschideți și să imprimați un fișier Docx, cumpărarea întregului pachet trece cu obiectivul, astfel încât să descărcați un program care va afișa conținutul unui astfel de document și va permite imprimarea convenabilă și rapidă. Un exemplu de astfel de program poate fi Vizualizator de cuvinte. Acesta este un software gratuit și foarte util furnizat de Microsoft pentru navigarea, copierea și imprimarea documentelor create în Word. Datorită faptului că este un produs Microsoft, putem fi siguri de compatibilitate completă a formatului și aspectului documentului pentru sursă.

Word Viewer va fi util în principal pentru utilizatorii care nu au un pachet plătit Microsoft Office Office, dar trebuie să afișeze, să copieze sau să tipărească un document creat mai devreme cu unul dintre ingrediente - editor de text Word. Program Vizualizator de cuvinte Suportă practic toate programele de fișiere cunoscute, cum ar fi documentele Word (.Docx, .DOC), Documente cu Word Macros (.DOCM), texte formatate RTF (.RTF), texte obișnuite (.Txt), formate de pagini web (.HTM, .HTML, .Mht, .MHTML), WordPerfect 5.X (.WPD), WordPerfect 6.X (.Doc, .Wpd), lucrări 6.0 (.WPS), lucrări 7.0 (.WPS) și XML (.XML).
Serviciul este, desigur, foarte simplu și este practic limitat la instalarea programului și apoi deschideți un fișier Docx cu un buton de mouse-ul din stânga dublu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu