Principal » tehnologii » Cum se joacă pe Pou pe dispozitivele iPhone?

Cum se joacă pe Pou pe dispozitivele iPhone?

tehnologii  : Cum se joacă pe Pou pe dispozitivele iPhone?

Pou este unul dintre cele mai extinse jocuri pentru copiii care au apărut pe iPhone 'a. Pou este un cartof frumos, care este o variantă modernă a populare câțiva ani în urmă animale Tamagochi. Sarcina jucătorului este de zi cu zi de îngrijire a Pou, prin hrănire, spălare, cumpărare haine noi și, mai presus de toate, jucați împreună. Acesta este ultimul element este esențial pentru dezvoltarea eroului. Mai jos sunt cum să jucați în Pou pentru a vă extinde rapid caracterul.


Când începeți jocul, avem un mic Pou, care după promovarea la nivelurile de experiență ulterioare va crește. Stamina În plus, jucătorul câștigă moneda pentru care cumpărăm diverși aditivi. Rețineți că orice activitate se traduce prin creșterea nivelului de experiență, dar numai mini-jocuri vă va permite să câștigați bani în plus.
Jocul Pou este împărțit în mai multe elemente. Mergând la bucătărie, putem hrăni Pou. În practică, tipul de alimente nu contează. În colțul superior al ecranului există mai mulți indicatori care determină starea eroului nostru. Trebuie să o spălăm, să furați, să servim medicamente în caz de boală și să ne distrăm.
Poți ucide Pou?
Aici ar trebui să evidențiați lucrurile importante - în ciuda numeroaselor zvonuri care apar pe web, Pou nu poate fi ucis, așa cum a fost cazul în Tamagochi. Nu-l putem hrăni câteva zile, nu spălați și lăsați nesupravegheați. Starea lui se va agrava, dar chiar și atunci când indicatorii vor fi la un nivel minim, încă putem salva Pou. Singura modalitate de a elimina complet Pou, implică eliminarea contului, apoi înregistrarea unui nou. Numai în acest fel putem obține un nou erou.
Obținerea nivelurilor de experiență în Pou
În general, jocul este pur divertisment și nu există nicio sarcină principală care va duce la sfârșitul jocului. Putem dezvolta niveluri de experiență datorită multor tunete suplimentare care oferă și realizări ascunse. Dintre acestea, merită să distingem astfel de jocuri ca:
1. Fotbal - Pou devine obiectivul, iar jucătorul are momentul potrivit pentru a atinge ecranul cu degetul dvs. pentru a atinge obiectivul - maximul care poate fi obținut înregistrare pentru această realizare 100 de goluri la rând.
2. Skateboard - Pou plimbări pe o placă din partea dreaptă a ecranului - trebuie să trecem peste puff apăsând degetul pe ecran. Vă rugăm să rețineți că putem efectua un joc dublu în aer - merită să faceți înainte ca al doilea să cadă în jos, astfel încât să creștem distanța necesară pentru accidentul de muncă - aici putem conduce până la 1000 de metri pentru a câștiga atingerea.
3. Pou Bejeweled - Varietatea populară Bejeweled - avem pe ecran Pou o duzină de culori diferite, sarcina jucătorului este de a elimina toată aceeași culoare care sunt una lângă cealaltă.
Trebuie reamintit faptul că add-on-uri pentru Pou sub formă de haine pe care le vom cumpăra pentru monede obținute, precum și medii, nu afectează dezvoltarea eroului - acestea sunt pur și simplu de divertisment.
Cele de mai sus mini-jocurile permit chinului rapidă a unui nivel de experiență valoroasă și monede. Cu toate acestea, ar trebui să fie amintit că câștigarea din ce în ce mai multe niveluri este asociată cu orele lungi de distracție, iar acest element face ca Pou să se bucure atât de multă popularitate în rândul celor mai tineri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu