Principal » Internet » Cum se joacă Pokemon pe Android?

Cum se joacă Pokemon pe Android?

Internet : Cum se joacă Pokemon pe Android?

Dacă aveți un dispozitiv bazat pe Android, puteți juca jocuri cu Pokemon în rolul principal. 

Multe jocuri cu Pokemon au fost lansate în vremurile popularității consolei Gameboy. Pentru a le putea rula pe telefonul dvs., puteți utiliza un emulator de joc gratuit de la Gameboya. 

Una dintre astfel de aplicații este GBA (Gameboy Advance) Emulator, Disponibil gratuit pe Google Play. Descărcați programul direct pe telefon sau prin intermediul magazinului online Google Play (www.Joaca.Google.Com). 

După instalarea programului, puteți să vă conectați telefonul la computerul dvs. și să copiați fișierele ROM cu jocuri de pokemon care pot fi executate pe un calculator Gameboy Console Emulatoare. Apoi porniți programul GBA (Gameboy Advance) Emulator. Un joc de joc va fi afișat, pe care îl puteți alege și începe să vă distrați. 

Dacă GBA (Gameboy Advance) Emulator Din anumite motive nu răspunde la Google Play, de asemenea, găsiți alte emulatori, de exemplu. Baiatul meu! GRATUIT - GBA Emulator Funcții identice. 

Din păcate, nu au existat jocuri dedicate numai platformei Android, astfel încât jucătorii trebuie să aibă suficient emulator cu jocuri retro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu