Principal » Internet » Cum se joacă jocuri pe Google Chrome?

Cum se joacă jocuri pe Google Chrome?

Internet : Cum se joacă jocuri pe Google Chrome?

În prezent, browserele web nu sunt doar un instrument rigid pentru a căuta informații despre web, dar și programe interesante pentru muncă, distracție și divertisment. Cel mai bun exemplu poate fi un browser Google Chrome, care permite, printre altele, începeți jocuri. Să verificăm cum funcționează.
De mult timp, computerul nu este tratat doar ca un instrument de lucru, dar și pentru a juca. În mod similar cu browserele web care au câștigat recent o mulțime de opțiuni și soluții interesante. Dacă nu putem instala un joc cu drepturi depline pe disc, de exemplu. La universitate, la locul de muncă sau laptop, în orice moment putem încerca să instalăm un mic joc de browser care va oferi câteva momente de distracție bună. Să verificăm cum funcționează cu exemplul Google Chrome.

Pentru a instala jocuri pe Google Chrome, doar vizităm magazinul Chrome Web Store, Și apoi mergem la departament "Jocuri". Într-o filă nouă, putem găsi categoria care ne interesează, de exemplu puzzle-uri, sport, caracteristici și strategice, bord și card etc. După selectarea unui anumit joc, în colțul din dreapta sus al ferestrei noi, faceți clic pe "Adăugați la Chrome ", apoi confirmați dorința de a instala jocul.
După instalarea jocului în panoul din magazinul Chrome Web Store, faceți clic pe butonul "Rulați aplicația " pentru a porni jocul. Interesant, majoritatea jocurilor pe Google Chrome lucrează fără probleme offline.

Recomandat
Lasă Un Comentariu