Principal » Internet » Cum se joacă jocuri flash pe Android?

Cum se joacă jocuri flash pe Android?

Internet : Cum se joacă jocuri flash pe Android?

Din păcate, Android nu are suport pentru tehnologia Flash, care provoacă faptul că pe telefoane și tablete nu există posibilitatea de a afișa site-uri flash sau jocuri de joc. Cu toate acestea, există o modalitate de a juca jocuri flash pe Android. 

Multe depinde de versiunea Android. Dacă sistemul dvs. de operare este versiunea până la 4.0, puteți instala plug-in-ul oficial Adobe, disponibil la // descărcare.Macromedia.Com / pub / flashplayer / instalatori / arhive / android / 11.1.115.81 / Install_flash_player_ics.apk.

Acesta oferă acces la serviciul flash într-un browser web (Internet). Fişier .APK trebuie copiat în memoria telefonului sau pe o cartelă de memorie din File Explorer (NP. Manager fișiere pentru ao găsi și a începe instalarea. Dacă apare o eroare de acces, aceasta înseamnă că trebuie să permiteți aplicații din alte surse decât redarea Google în setări. Sistemul ne va deplasa la ecranul corespunzător din meniul în care vom porni această opțiune. 

O altă soluție este instalarea programului SWF Player, pe care le puteți obține în magazinul Google Play. Acesta este un program datorită căruia puteți executa fișiere SWF, adică bliț, plasate pe cartela de memorie. Programul funcționează la telefon echipat cu Android 2.2 sau mai noi și potrivite pentru începerea jocurilor flash.

Recomandat
Lasă Un Comentariu