Principal » Gaming » Cum se joacă online în Cetatea Crusader?

Cum se joacă online în Cetatea Crusader?

Gaming  : Cum se joacă online în Cetatea Crusader?

Cetatea Crusader Acesta este unul dintre cele mai renumite RTS clasice care oferă o mecanică extinsă de gameplay. Jocul oferă o verificare a gameplay-ului exigent în competițiile de rețea.

Modelul de joc multiplayer W este disponibil în standardul de joc, fără moduri suplimentare sau extensii. Doar du-te la opțiunea online pentru a începe distractiv. Acest lucru va fi deosebit de ușor dacă avem un joc în versiunea cu abur - atunci jocul va fi ușor servit. Dacă aveți o problemă cu conectarea la servere (de ex. Pentru că aveți o versiune primă a jocului, fără suport pentru Steam), puteți utiliza aplicații externe. 

Merită să utilizați aplicațiile de creare LAN. Ele sunt M.în. Hamachi, LAN Bridger dacă Jocul Ranger. Odată, prima aplicație a fost deosebit de populară, dar Jocul Ranger Este o alternativă interesantă care oferă acces la modul multiplayer în peste 700 de jocuri, inclusiv Cetatea Crusader (și în versiunea demo), precum și în Stronghold: Crusader Extreme și alte jocuri din serie. Doar descărcați aplicația, creați un cont, alegeți jocul pe care doriți să îl jucați și gata!

Recomandat
Lasă Un Comentariu