Principal » Gaming » Cum se joacă online în Heroes 3?

Cum se joacă online în Heroes 3?

Gaming  : Cum se joacă online în Heroes 3?

Eroii puterii și Magic III Acesta este un joc strategic, care datorită calității sale incredibile este încă extrem de populară. Din păcate, jocul în modul multiplayer nu mai este la fel de simplu ca acum câțiva ani, deoarece serviciul de rețea nu mai este susținut înainte de editor. Din fericire - este posibil să jucați prin Internet în eroi 3. Cum să o facă?

Pentru a putea să vă bucurați de jocurile de rețea, ar trebui să ajungeți la aplicația pentru a crea o LAN virtuală - poate fi Hamachi sau Gameranger (Gameranger.Com). Datorită popularității sale și utilizării ușoare, recomand această a doua aplicație. 

Pentru a putea juca pe Internet, descărcați aplicația Gameranger, creați un cont și rulați programul. Aplicația însăși detectează jocurile instalate pe computer. Suporturi de Gameranger Eroii puterii și magiei III și adăugarea Eroii puterii și magiei III: Blade Armageddon.

Pe lista de jocuri create puteți găsi servere Eroii puterii și magiei III Sau creați un lobby dvs. și jucați cu prietenii dvs. Pentru a face acest lucru, selectați File - Gazdă Game.

Recomandat
Lasă Un Comentariu