Principal » Gaming » Cum se joacă online în FIFA 15?

Cum se joacă online în FIFA 15?

Gaming  : Cum se joacă online în FIFA 15?

FIFA 15 Oferă o mulțime de distracție în modul de carieră, dar cele mai mari emoții garantează un joc cu un adversar live. Dacă nu putem să jucăm pe un computer sau o consolă în două sau mai multe persoane, putem folosi modul multiplayer prin Internet. Cum se joacă online în FIFA 15?

Dacă sunteți proprietarul versiunii PC, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să începeți jocul și să alegeți opțiunea potrivită.  

Dacă doriți să participați la jocuri de rang, selectați sezoanele online din meniul principal. Jocul vă oferă posibilitatea de a participa la anotimpuri în care colectați numărul corect de puncte. Dacă atingeți limita necesară - veți avansa dacă nu îndepliniți minimul - puteți cădea în liga inferioară și puteți concura cu jucători puțin mai răi. 

Puteți alege meciurile sociale online la skirmish fără stres. O caracteristică interesantă este sezonul de cooperare, permițând un joc comun cu prietenii împotriva altor doi jucători.

FIFA 15 Versiunea PC este integrată cu EA, magazin digital de origine. Aplicația sa oficială oferă acces la jocuri și, prin urmare, înregistrează-ne pe sistemul producătorului și editorului, astfel încât să începeți jocurile online FIFA 15 PC Este ușor. 

În cazul versiunilor consolei, trebuie să vă asigurați că consola dvs. este conectată la Internet. De asemenea, trebuie să aveți un cont în rețeaua PlayStation (pentru Sony) sau Xbox Live (pentru Microsoft Console). 

În cazul consolei, vine vorba de plata unui abonament pentru jocul de rețea, deoarece un cont gratuit pentru Xbox 360 și Xbox One nu vă oferă posibilitatea de a juca online în orice joc. Este necesar să plătiți un abonament la aur. În cazul consolelor Sony, pe PlayStation 3 Modul multiplayer este gratuit pentru toți utilizatorii, dar pe PlayStation 4 este necesar să plătiți abonamentul PlayStation Plus, care oferă, de asemenea, acces la jocuri gratuite și alte funcții. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu