Principal » Gaming » Cum se joacă online pe PS3

Cum se joacă online pe PS3

Gaming  : Cum se joacă online pe PS3

Gameplay-ul de rețea este un standard care deschide jucători noi de la jucători. Cum se joacă online pe PS3? Iată cele două drumuri posibile pe care le puteți conecta la rețea. 

Fiecare versiune a PlayStation 3 este adaptată pentru a vă conecta la Internet utilizând un cablu tradițional RJ-45 sau o rețea fără fir fără fir. Cum intenționați să vă conectați la rețea? Depinde de un furnizor de internet. Dacă nu aveți un router WiFi, singura ieșire este de a aduce un cablu de rețea în camera dvs. cu o consolă și să o conectați pe partea din spate a dispozitivului. Apoi mergeți la fila Setări

Apoi selectați Setari de retea  -> Setările conexiunii la Internet. În această filă, selectați metoda conexiunii la Internet: cu fir (pentru conectivitate prin cablu) sau wireless atunci când dorim să vă conectăm la routerul WiFi. Toate setările de rețea pot fi lăsate în modul de detectare automată, iar conexiunea trebuie stabilită și. După acceptarea setărilor, puteți efectua un test de conectare la Internet. 

Dacă conectați rețeaua dvs. WiFi, aveți nevoie de o căutare de rețea, o parolă în rețea și să selectați protocolul de criptare a routerului. Restul parametrilor pot fi selectați automat. 

După conectarea la rețea, trebuie să configurați un cont în rețeaua PlayStation pentru a putea reda pe web. La aceasta trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și parola. Contul este gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu