Principal » Software » Cum să editați fotografii în vopsea?

Cum să editați fotografii în vopsea?

Software  : Cum să editați fotografii în vopsea?

De obicei, majoritatea oamenilor tratează vopsea editorul grafică a sistemului după un ban, gândindu-se că, cu ajutorul său, puteți atrage cabane, nori și obstacole. Aceasta este o greșeală, deoarece vopseaua este excelentă pentru fotografii simple de editare și grafică. Desigur, acest lucru nu este Photoshop, dar acest program este ideal pentru operațiunile de bază. 

Dacă doriți să schimbați dimensiunea imaginii, de ex. Reduceți-le la expediere sau reducere la proporțiile corespunzătoare, ștergerea elementelor inutile, adăugați text sau etichete simple, Programul de vopsea va fi o alternativă ideală. Mai mult, după o pregătire adecvată cu acest program simplu, putem realiza efecte interesante. Un lucru este sigur - Paint este un program ideal pentru operațiuni foarte simple care constituie o alternativă interesantă la programe mai mari, mai complicate și uneori scumpe.

Redimensionați fotografiile sau grafica

După începerea vopselei și selectați imaginea pentru a edita în fila "Instrumente principale " din grupul "Image ", faceți clic pe poziția "Schimbați dimensiunea". Într-o fereastră nouă, putem alege dacă vrem să schimbăm dimensiunea cu un procent specific sau preferăm o alegere a unei rezoluții specifice. Rețineți că câmpul "Păstrați raportul raportului " a fost marcat dacă vrem ca raportul de fotografie să fie păstrat. În plus, putem înclina o fotografie în verticală sau la nivel. 

De exemplu, dacă avem o imagine în dimensiunea de 2000x1000 pixeli si dorim sa au fost reduse la jumătate, puteți introduce un procent care este. 50% sau utilizați o versiune pixel - introduceți 1000 și 500 de pixeli. Pentru a confirma modificările, faceți clic pe "OK ", apoi închideți fereastra de vopsea, amintiți-vă pentru a salva toate modificările făcute în fișier.

Fasonarea și modificarea cadrului fotografiilor sau a graficii

Dacă doriți să decupați imaginea, deschideți-le în vopsea și apoi tăiați-o cu eticheta în colțul din dreapta jos al fotografiei, chiar în partea dreaptă sau pe marginea inferioară. Din păcate, acest mod are unele restricții, pentru că nu putem tăia fotografiile din partea stângă și superioară.

Pentru a decupa imaginea în mod liber, putem aplica selecția. Pentru a face acest lucru, în secțiunea "imagine ", faceți clic pe butonul cu selecția, apoi din lista extinsă, selectați "Selectați toate ". După un moment, întreaga imagine va fi selectată - faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului oriunde în imagine și apoi reglați imaginea care se mișcă cu mișcările mouse-ului.

De exemplu, putem muta fotografia în sus și spre stânga, dacă vrem să taie colțul superior al fotografiei. Apoi, eticheta din colțul din stânga jos am tăiat fotografia. 

Când tăiați o fotografie, putem selecta și orice fragment selectând NP. "Selecție dreptunghiulară " sau "Selectați orice formă ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu