Principal » Android » Cum să editați un fișier PDF?

Cum să editați un fișier PDF?

Android  : Cum să editați un fișier PDF?

Din păcate, fără instrumentele potrivite, nu este posibil. Pentru editarea fișierelor PDF existente, o duzină sau astfel de aplicații, cum ar fi. Foxit PDF editor. Acest program este disponibil într-o versiune de testare de 30 de zile vă permite să editați textul în acest tip de document - schimbați fonturile, îngroșarea cuvintelor selectate, Adăugând accentuare, precum și operațiunile pe obiecte. De exemplu, ne întoarcem în grafică de documente, paragrafe centrate, mutați, adăugați la document, fișiere audio și video sau PDF personalizați-l prin adăugarea de propriul dvs. fundal. Nu există, de asemenea, posibilitatea de a adăuga comentarii, care este deosebit de utilă atunci când documentul PDF este o lucrare comună a mai multor persoane, fiecare având observațiile sale.

Această aplicație oferă, de asemenea, opțiuni de pagini avansate, cum ar fi tăierea, schimbarea ordinului cardurilor sau eliminarea celor desemnate. În plus, avem aici Posibilitatea de a crea un fișier PDF dintr-un document deja existent de acest tip, care permite crearea unui nou fișier PDF care are același conținut ca și originalul, fără a încălca versiunea originală. Programul nu are, de asemenea, opțiunea de a împărtăși prin e-mail, sincronizare cu aplicații de birou sau exporturi către formatul compatibil MS Office.

De asemenea, găsim numeroase opțiuni de protecție a fișierelor. După ce îl blocați, va fi disponibil numai pentru persoanele care le cunosc. Opțiuni avansate care vor fi utile cu documentele de înaltă calitate Semnături și semnături digitale. Mulțumesc, suntem siguri că PDF-ul primit nu a fost modificat de nimeni altcineva. Toate suporturile pentru un fișier PDF are loc cu ajutorul unui editor convenabil care poate fi asociat cu MS Word.


Dacă editarea PDF nu este necesară la locul de muncă sau la birou și dorim să schimbăm documentele de acest tip în scopuri private, merită interesat de programul de instrumente PDFIL PDF. Potrivit numelui, este gratuit și imediat după lansare, vom vedea o operațiune convenabilă de meniu disponibilă. Vom găsi fișiere PDF în ea, Separarea / reorganizarea aspectului paginilor, Adăugarea filigranelor la pagina grafică, adăugarea de anteturi și subsoluri etc.

A fost, de asemenea, un loc pentru opțiunile de securitate - Puteți cripta sau decripta fișierele PDF Cu două metode: algoritm de 40- și 128 de biți. Acest lucru vă permite să protejați PDF înainte de a copia, introducerea modificărilor în IT și chiar imprimarea persoanelor care nu cunosc parola. Dacă doriți să schimbați fișierul grafic în PDF, aici nu este, de asemenea, nici o problemă - putem converti ambele grafice stocate pe un hard disk și direct de la scaner.

Proprietatea descrisă mai sus poate fi descărcată de pe site-urile noastre. Există, de asemenea, alte aplicații de procesare PDF - atât liberi, cât și în versiuni de testare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu