Principal » Internet » Cum să editați PDF?

Cum să editați PDF?

Internet : Cum să editați PDF?

Fișierele PDF au câștigat o mare popularitate și, în prezent, din ce în ce mai multe documente sunt salvate în acest format. Vorbesc despre conturi, facturi, instrucțiuni de operare, cărți și reviste, etc contracte. Cu toate acestea, există o problemă cu acest tip de documente - nu le puteți edita. Din fericire, există o anumită soluție.
Este adevărat că ediția documentelor stocate în format PDF este destul de problematică, iar prin intermediul unui browser regulat de documente nu este posibil, dar există programe care permit utilizatorului să interfereze în conținutul și la aspectul unui astfel de document. Un exemplu de un astfel de program este Foxit PDF editor. Este ușor să utilizați un instrument care vă permite să editați fișiere PDF. Aplicația vă permite să modificați și să adăugați texte, precum și adăugarea de imagini și alte elemente grafice.

Program Secret Foxit PDF editor Există un motor OCR - recunoașterea conținutului în documentele PDF, care are o funcție de îmbunătățire ușoară a eventualelor erori. Programul a fost adaptat pentru a converti cu ușurință mai mult de 200 de tipuri de fișiere în documentele PDF. Este, de asemenea, posibilă crearea conversiei PDF la alte formate, cum ar fi HTML, EPUB sau RTF. Foxit Advanced PDF Editor are, de asemenea, un motor de căutare convenabil, care vă permite să combinați fără probleme mai multe fișiere PDF simultan.  Mai mult, aplicația este capabilă să combine mai multe documente PDF într-una. Din păcate, există un anumit consum de consum.
Primul Foxit PDF editor Are o interfață de limbă engleză, care poate provoca inițial probleme cu utilizatorii mai puțin avansați, dar intuteitia și simplitatea serviciului fac posibilă după câteva momente fiecare maestru cele mai importante funcții. De asemenea, trebuie amintit că programul este pus la dispoziție în termeni de licență de încercare, dar vă permite să modificați orice document PDF și să testați toate funcțiile. Desigur, serviciul este limitat la deschiderea unui fișier PDF în program și apoi utilizarea opțiunilor disponibile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu