Principal » Internet » Cum să sunați gratuit online?

Cum să sunați gratuit online?

Internet : Cum să sunați gratuit online?

Apelurile telefonice gratuite sunt probabil un vis de mulți dintre voi. Există o cale de apeluri gratuite prin intermediul internetului? Da, cu toate acestea, aceasta implică anumite restricții. Cum să sunați gratuit online veți afla din acest ghid.

Pe Web există mai multe site-uri web care oferă apeluri gratuite către telefoane mobile și linii fixe. Cu toate acestea, dacă nu vrem să plătim un ban pentru a putea vorbi cu prietenii, trebuie să ne pregătim pentru mai multe condiții. Unul dintre ele este nevoia de a vizualiza anunțurile afișate înainte și în timpul unui apel telefonic. Pe acest principiu, serviciul funcționează, printre altele Contor.EN

Datorită contorului anunțului de serviciu.en Putem efectua conversații gratuite cu linia telefonică fixă, care în nici un caz nu au fost conectați la Internet. Pentru a apela gratuit datorită portalului prezentat:

- Accesați pagina site-ului. Anunț.en și faceți o înregistrare gratuită, oferind m.în. Vârsta și sexul dvs., precum și numărul de telefon,

- Selectați sponsorul Connection (companie a cărei publicitate vom auzi înainte de conversație),

- Apoi introduceți numărul de telefon din care va fi efectuată apelul,

- Un alt pas este să introduceți numărul la care vrem să sunăm,

- Acum doar faceți clic pe "Faceți clic pentru a apela!"și gata!

După finalizarea tuturor acestor pași, serviciul RevaluMopon.ro apelurile pe telefonul nostru și după ce am primit-o, suntem conectați automat la interlocutorul nostru al cărui număr pe care l-am introdus la comanda unei conexiuni. În acest timp, pe ecranul calculatorului nostru sunteți afișat anunțuri sponsorii, pe care le-am ales. Singurul minus al acestei soluții este că în timpul conversației ar trebui să fie aproape de computer, deoarece fiecare acum și apoi măsurarea timpului a fost afișată de la 10 secunde în jos. Pentru ca conexiunea să nu fie întreruptă, faceți clic pe ea.

Skype

Dacă dorim să apelați gratuit, utilizând complet rețeaua de Internet, cea mai simplă soluție este de a folosi programul Skype. Acest lucru este complet liber să descărcați AICI. După descărcarea și instalarea, vă înregistrați ca un nou utilizator care oferă porecla și datele de bază. De acum încolo, putem face apeluri vocale cu alți utilizatori Skype din întreaga lume și acest lucru este complet gratuit. Amintiți-vă, totuși, să vă echipați cu setul cu cască dreapta (suficientă setul de căști mai ieftini cu microfon pentru câteva kilograme). Pentru a putea vorbi gratuit de Skype, amintiți-vă că o persoană cu care dorim să ne conectăm și trebuie să aibă un cont pe Skype și să fie disponibil. Apoi, adăugați-l în lista de contacte și apelul. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu