Principal » Internet » Cum funcționează Twitter - ceea ce este?

Cum funcționează Twitter - ceea ce este?

Internet : Cum funcționează Twitter - ceea ce este?

Popularitatea unor site-uri de socializare este uriașă și aproape forțează utilizatorii cel puțin o cunoaștere de bază a utilizării lor. Este încă un lider încă Facebook, dar tot mai mulți utilizatori ajung la Twitter. Să presupunem că acest lucru și care sunt principiile acestei "rețele sociale".
Să începem cu zero. Ei bine, Twitter este o rețea socială complet gratuită pentru toți utilizatorii de Internet. Folosind în principal contul dvs., putem plasa intrări scurte despre ceea ce facem în prezent, unde suntem, ce dispoziție avem etc. În plus, putem adăuga legături către site-uri interesante, altor utilizatori etc. Desigur, Twitter, cum ar fi Facebook sau alte site-uri de socializare, pune accentul pe contactul dintre utilizatori și interacțiunea TJ. Comentând, partajare etc.

Utilizarea Twitter este foarte simplă și fără probleme. Intrările pot fi adăugate utilizând un computer sau un dispozitiv mobil TJ. Tablet sau smartphone și aplicație instalată. Vă rugăm să rețineți că pe Twitter vom găsi nu numai prieteni, ci și oameni cunoscuți, companii, profiluri de magazin online etc. Cu Twitter nu puteți doar să schimbați opinii, ci și să creați campanii publicitare, să informați despre acțiuni, promoții, concerte sau evenimente. Există, de asemenea, funcții utile, adică. Setarea publicațiilor de postări despre anumite ore sau combinate cu propriul dvs. site web utilizând feedul RSS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu