Principal » Internet » Cum funcționează funcțiile de conturi Firefox?

Cum funcționează funcțiile de conturi Firefox?

Internet : Cum funcționează funcțiile de conturi Firefox?

Timpurile au trecut de la internetul folosit numai pe unul, de obicei propriul computer. Astăzi, un computer desktop, notebook, uneori netbook, tabletă, telefon, adică. Pentru a face acest lucru chiar mai plăcut și mai ușor de navigat pe web pe diferite dispozitive din cea mai recentă tranșă a Mozilla Firefox Aurora găsim un program interesant numit Conturi Firefox.
În ciuda popularității uriașe a browserului Google Chrome din lume, în Polonia încă sub poziția liderului Mozilla Firefox. Desigur, mult timp pentru a schimba avantajele browserului semnat cu imaginea gheții, dar un lucru este sigur - creatorii nu se odihnesc pe lauri și își îmbunătățesc în mod constant munca. O altă noutate inclusă în ultima actualizare este conturile Firefox.


Interesant, aceasta nu este o noutate completă, ci doar răcoritoare și îmbunătățirea sincronizării Firefox de ceva timp. Amintiți-vă că acesta este un serviciu care permite sincronizarea marcajelor, istoricului, a filelor de browser deschise, parolele etc. Cu un browser care rulează pe alt computer - introduceți codul generat, activați sincronizarea și bucurați-vă de istoricul de navigare pe mai multe dispozitive simultan, adică. pe un computer, tabletă, smartphone etc. Serviciul de conturi Firefox introdus recent este foarte asemănător, deși serviciul este mai convenabil și mai sigur.
Aceasta este cu siguranță o facilitate uriașă pentru utilizatorii multor dispozitive care, de exemplu,. Când părăsiți calculatorul, ar dori să aibă o istorie de navigare sau marcaje salvate pe tabletă fără a fi nevoie să introducă parole, coduri de aburi etc. oricând. Acum, creați un cont pe Conturile Firefox, iar serviciul asociat de sincronizare Firefox va fi actualizat automat. Nici o activare inutilă, confirmare, generare de coduri etc. În plus, potrivit asigurărilor din Fundația Mozilla, noile conturi de sincronizare Firefox și Firefox sunt de a oferi un confort mai mare și, în același timp, oferind un nivel ridicat de securitate.


Dacă cineva a folosit până acum serviciul de sincronizare Firefox, după instalarea celei mai recente versiuni a browserului, deconectați-vă toate asociate cu serviciul dispozitivului Sync și apoi asociați dispozitivele utilizând un nou instrument Conturile Firefox. Pentru a crea un nou cont Firefox, faceți clic pe fascicul "Firefox " din colțul din stânga sus al ferestrei browserului, apoi faceți clic pe opțiunea "Configurare Sync Service Service

..

". Apoi, într-o fereastră nouă, selectați "New Cont " și introduceți datele dvs., adică. Adresa de e-mail, etc Parolă. În browserul Firefox Aurora, faceți clic pe simbolul meniului din partea dreaptă a ecranului, apoi selectați "Conectați-vă pentru sincronizare". Apoi introduceți adresa de e-mail și parola și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Recomandat
Lasă Un Comentariu