Principal » Internet » Cum se adaugă o pagină la de încredere în Adblock, Adblock Plus și Ublock?

Cum se adaugă o pagină la de încredere în Adblock, Adblock Plus și Ublock?

Internet : Cum se adaugă o pagină la de încredere în Adblock, Adblock Plus și Ublock?

Adblock, adblock plus și ublock sunt accesorii excelente pentru persoanele care vizualizează adesea internetul și au anunțuri destul de persistente. Cu toate acestea, uneori funcționalitatea acestui instrument, în cazul unor site-uri, poate da semnele dvs. Din fericire, este o rețetă.

Dacă vrem să dezactivați blocarea anunțurilor pe paginile selectate, le putem adăuga la excepții, astfel încât atunci când sunt afișate anunțurile de vizită și adblock, adblock plus sau ublock nu a afectat nici o funcționalitate, adică. Redarea de filme etc.

Adblock

 În plus, faceți clic dreapta pe pictograma din colțul din dreapta sus, apoi selectați "Opțiuni ". Apoi, într-o fereastră nouă, selectați fila "disponibilă " și introduceți adresele de pagină care trebuie să fie trecute cu vederea în panou.

Adblock plus

Faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului de pe pictograma Adblock plus din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului, apoi selectați "Opțiuni ". Într-o fereastră nouă, mergem la fila "exclusă domeniul " și în câmpul de lângă "+ Adăugare domeniu " Adăugați adresa paginii pe care doriți să o adăugați la excepții. 

ublock

Faceți clic dreapta pe pictograma Ublock din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului și din Meniu "Ske" "Opțiuni ". Apoi, într-o fereastră nouă în fila "Excepții ", adăugăm pagina și scriem. 

 

Recomandat
Lasă Un Comentariu