Principal » Software » Cum se adaugă opțiunea "Open în notebook " în meniu?

Cum se adaugă opțiunea "Open în notebook " în meniu?

Software  : Cum se adaugă opțiunea

Dacă lucrăm adesea cu diferite tipuri de texte, probabil că le deschidem într-un notebook din când în când pentru a sări peste toate opțiunile de formatare, stiluri și dimensiuni de font etc. Din păcate, nu întotdeauna un notebook pe care îl avem "la îndemână și deschiderea unui fișier salvat în format .Docx cu un notebook este cel puțin câteva clicuri. Cum să-l schimbați?
În loc de o duzină sau astfel clicuri sau o combinație cu comenzi rapide la Notepad, putem adăuga o comandă pentru a deschide într-un notebook în meniul contextual. Acest lucru nu este dificil, dar necesită interferențe în registrul de sistem, iar acest lucru la rândul său, cu modificări neimportante, poate duce la eșecul sistemului. Prin urmare, vă recomandăm utilizatorii de avertizare!
În primul rând, mergem Start Meniu, introduce Regedit și apăsați Entery. În editorul de registre, mergem la calea:
Hkey_classes_root * shell
În pasul următor, faceți clic dreapta pe dosar Coajă Și alegem Nou → tasta.

Noua cheie trebuie să fie numită Deschis într-un notebook. Apoi faceți clic pe acest dosar cu butonul din dreapta al mouse-ului și creați o altă cheie, de data aceasta o cheamă Comanda.

Apoi faceți clic pe dosar Comanda, și apoi pe dreapta, faceți dublu clic pe valori Mod implicit Și într-o fereastră nouă schimbăm valoarea valorilor la:
 Notepad.Exe% 1

După închiderea editorului de registry, va apărea o nouă comandă în meniul contextual: Deschideți într-un notebook.

Recomandat
Lasă Un Comentariu