Principal » Gaming » Cum se adaugă noi culturi la LS 2013?

Cum se adaugă noi culturi la LS 2013?

Gaming  : Cum se adaugă noi culturi la LS 2013?

Farm Simulator 2013, De asemenea, cunoscut după abrevierea LS 2013, acesta poate fi extins cu mașini și culturi noi. Cum se adaugă noi culturi? Acesta este un ghid.

Cultivarea unor specii noi de cereale poate fi adăugată prin instalarea de noi hărți. Unde să găsești noi? În valoare de check Pagini:

// fs-uk.COM / MODS / LISTA / Categoria / 5

// www.Modhoster.COM / MAPS-GEBAEUDE-4FACH-MADS / MODS

// ls-city.PL / Landwirtschafts-simulator-2013 / Mapy-13

După selectarea hărții interesați, găsiți dosarul pe modă. Mergi la Documentele mele, Acolo veți găsi un dosar Jocurile mele. Găsiți un director cu un simulator de fermă (Agriculator simulator 2013) și deschideți catalogul mods. 

Dosarul mods trebuie copiat cu o hartă luată de pe Internet după imprimarea din arhiva RAR / ZIP. Nu uitați să efectuați fișierele modemului direct în directorul mods, nu într-un folder separat (de ex. Mods / hartă / fișiere).

Fișierele de cultivare pot fi adăugate, de asemenea, la o hartă existentă. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați aceleași culturi din cele de mai sus. Texturile de cultură trebuie copiate în dosarul MAP situat în fișierul de instalare a jocului (MAP-> Texturi-> Foliage). 

Următorul pas este de a copia fișierele cu culturi (fișiere DDS și I3D) în folderul MAP-> Particlesystems

Ultimul pas este introducerea unor noi culturi în fișierul de setări. Pentru a face acest lucru, deschideți fișierul hărții.I3D Situat în dosarul Hartă. Rulați fișierul în editorul de text (notebook sau NP. Notepad ++). 

Dosarul cu o hartă ar trebui să fie un fișier text cu un cod care ar trebui să fie lipit. Acestea vor fi câteva linii cum ar fi:

Introduceți fișierul la sfârșitul categoriei câmpului de fișiere în sine (înainte de etichetă . De asemenea, progresăm cu categorii ulterioare de fișiere (materiale etc.).

După încheierea codului, salvați fișierul și vă putem bucura de noi culturi în simulatorul fermei.

Recomandat
Lasă Un Comentariu