Principal » Software » Cum se adaugă "Computer " la bara de activități?

Cum se adaugă "Computer " la bara de activități?

Software  : Cum se adaugă

Dacă folosim adesea un computer și copiați sau transferați fișiere între partiții, conectăm o cantitate mare de suporturi de stocare portabile sau efectuați operațiuni pe fișiere pe diferite discuri, merită să mutați "computerul ", împreună cu conținutul în care acesta va fi întotdeauna la îndemână. Cum să o facă?
Această operație este foarte simplă, dar nu toate operațiunile simple sunt cunoscute chiar utilizatorilor avansați. A adauga Calculator Pentru a face clic dreapta pe bara de activități, faceți clic dreapta pe bara, selectați din meniul contextual Bare de instrumente, apoi faceți clic pe opțiune O nouăbară nouă...

După un timp, va apărea o fereastră în care vom putea alege locația țintă. Doar faceți clic pe Calculator În partea stângă a ferestrei, confirmați selecția făcând clic pe buton Alegeți un dosar. După o perioadă de timp, va apărea o nouă poziție pe bara de activități.

De acum încolo, utilizatorul va fi capabil să acceseze conținutul discurilor și partițiilor direct din bara de activități.

Recomandat
Lasă Un Comentariu