Principal » Internet » Cum să adăugați un film pe YouTube

Cum să adăugați un film pe YouTube

Internet : Cum să adăugați un film pe YouTube

YouTube este cel mai mare site din lume care vă permite să vizualizați materialele audio-video. Pornind de la videoclipurile de muzică oficiale ale contractorilor bine-cunoscuți, prin remorci ale celei mai recente producții de la Hollywood, la filme amatori înregistrate în diferite ocazii. Dacă am dori să punem un material video, acest ghid vă va spune cum să faceți acest lucru. Întreaga operațiune nu este foarte complicată, dar nu toată lumea trebuie să știe cum să o facă. Noi incepem.

La început merită menționat faptul că pentru a putea pune orice material YouTube, Trebuie să fim conectați acolo. În prezent, putem folosi contul nostru Google pentru a vă conecta la YouTube, doar o pereche. După ce vă conectați la site, faceți clic pe pictogramă Trimite, Situat lângă pictograma Motorik din colțul din dreapta sus al ecranului.

Vom fi mutați într-un ecran nou. Aici vom fi enorme aici Pictograma cu o săgeată și semnătura Selectați fișierul pentru a încărca. Apasa pe el. Acum În fereastra Explorer Căutăm pe discul nostru un film pe care dorim să îl încărcați și să faceți clic BINE. De asemenea, putem alege una dintre cele trei opțiuni care sunt responsabile pentru cine puteți vedea:

- Public: Filmul este disponibil tuturor,

- Non-public: film pe care îl putem vedea doar,

- Private: Filmul va fi disponibil numai pentru acei oameni care vor trimite o legătură specială (nu va exista nicio posibilitate de a găsi un film prin motorul de căutare).

După un timp, când Curea de progres Sosky până la 100% înseamnă că filmul nostru a fost încărcat! Acum, completați informațiile despre aceasta, adică Titlu, descriere scurtă si eventual Cuvinte cheie, care îi va ajuta pe alții să o găsească. Gata! Tocmai am reușit să încărcați primul film pe YouTube.

Recomandat
Lasă Un Comentariu