Principal » Internet » Cum să completați un cont pe rețeaua Plus?

Cum să completați un cont pe rețeaua Plus?

Internet : Cum să completați un cont pe rețeaua Plus?

Aveți o problemă de sus în sus pe telefonul dvs. pe o rețea Plus? Mai jos sunt cele mai rapide și cele mai populare modalități de completare a contului pe rețeaua Plus.


1. Telekarta Plus
Aceasta este una dintre cele mai populare modalități de a completa contul pe rețeaua Plus. Plus telekard poate fi achiziționat sub formă de telecard electronic, care este o imprimare de la terminal, sub forma unei cărți de zgârietură (de ex. în supermarketuri sau chioșcuri) sau sub forma unei imprimări ATM.
Telekarta Plus constă din Cod de 16 cifre reîncărcabilă. Cum să completați contul dvs. Plus folosind TeleCard?
Introducând codul * 123 * Telekod # , și apoi apăsând simbolul căștilor verzi.
Introducând codul * 123 * Telekod # No._TELEFON # - ori de câte ori NUMAR DE TELEFON Introduceți numărul de telefon, apoi apăsând simbolul Căști verzi.
Apelarea 5555 sau (22) 426 5555.
2. Reîncărcabilă
O altă modalitate populară este de a completa contul pe rețeaua Plus online. Aceasta este o soluție bună pe care chiar o puteți obține chiar și 20% mai mult top-up Dacă suma este selectată de la 20 la 99 PLN. Dacă alegem reîncărcarea peste 150 pln, atunci putem ajunge până la 20% top-up gratuit.
Cum să completați telefonul pe rețeaua Plus online?
1. Du-te la // www.adăuga.plus.PL /
2. Completăm câmpurile următoare: noi Numar de telefon, Definiți numărul de telefon dat anterior și intrați Suma de reîncărcare.
3. Mai jos intrăm noi Adresa de email Pentru a confirma tranzacția.
4. În fereastra următoare, alegem Modalitate de plată - În acest scop, alegem o bancă în care avem un cont, iar apoi suntem transferați la autentificarea site-ului Web al Băncii noastre, unde facem un transfer standard pentru serviciul de top-up.
5. Mai jos puteți alege, de asemenea, un timp de reamintire pentru a reîncărca și, în final, faceți clic pe buton Telefon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu