Principal » Internet » Cum să completați un cont în portocaliu?

Cum să completați un cont în portocaliu?

Internet : Cum să completați un cont în portocaliu?

Aveți o problemă de completare a contului dvs. în portocaliu? Mai jos sunt cele mai simple modalități de completare a contului dvs. Orange.


1. Cartea de zgârieturi sau tipărirea de la terminal
Puteți cumpăra o carte de zgârietură sau imprimați de la terminalul din orice supermarket, chioșc sau magazin alimentar. Este pe ea Cod de 14 cifre. Pentru a completa telefonul din rețeaua Orange, introduceți codul de pe tastatura telefonului * 125 * Cod de 14 cifre # , ori de câte ori Cod de 14 cifre introduce Cod de la zero. La sfârșit, confirmăm cu apelul - Setul cu cască verde.
O altă modalitate este de a alege codul * 500, și apoi continuând în conformitate cu instrucțiunile
2. Topping un cont în Orange prin Internet
De asemenea, puteți completa contul dvs. Orange prin Internet. Aceasta este o soluție foarte benefică, deoarece putem chiar să primim chiar și 10% top-up gratuit.
Mergem la // reîncărcare.portocale.PL /. Umplem un alt câmp: Numar de telefon, Repetați numărul de telefon, Adresa de email, și apoi alegeți Suma de reîncărcare. Mai jos ne alegem bancă și, eventual, selectați Reminder reîncărcabil.
Apoi faceți clic pe buton Următorul și mergeți la plata de la banca noastră. Urmăm instrucțiunile și confirmăm în cele din urmă performanța operațiunii. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu