Principal » Internet » Cum să dezactivați sau să ștergeți un cont pe Facebook?

Cum să dezactivați sau să ștergeți un cont pe Facebook?

Internet : Cum să dezactivați sau să ștergeți un cont pe Facebook?

Presupunând un cont Facebook, sperăm că o vom folosi de mulți ani. Cu toate acestea, nu există întotdeauna principiile care ne corespund, sau imediat după un timp dorim să avem pace și nu avem nevoie de un profil. Să verificăm cum să dezactivați și să ștergeți un cont pe Facebook. 

La început, merită menționat faptul că ștergerea unui cont pe Facebook IN PERMANENTA Elimină toate datele - nu este posibilă recuperarea unui cont sau a unor date trimise. Aceasta înseamnă că toate cunoștințele, evenimentele, posturile și, mai presus de toate, fotografiile și videoclipurile vor fi șterse definitiv. Dacă vrem să suspendăm activitatea noastră pe portal pentru o vreme, o idee bună va fi dezactivată, adică suspendarea contului dvs. 

Dezactivarea pe Facebook.

Pentru a dezactiva contul dvs. Facebook, vă conectați la profilul dvs., apoi faceți clic pe simbolul cercului dințată din colțul din dreapta sus al ferestrei. Apoi selectați opțiunea "Cont Setări ", faceți clic pe fila "Safety " din coloana din stânga și faceți clic pe opțiunea "Dezactivați contul ". 

După dezactivarea contului dvs., profilul nostru dispare de pe Facebook - este invizibil pentru alți utilizatori. Avantajul acestei soluții este faptul că putem reactiva contul dvs. în orice moment și revenirea la comunitate. În plus, în orice moment avem acces la contul dvs., pentru fotografii, filme, posturi, prieteni etc. Cu toate acestea, dacă vrem să scăpăm de profilul dvs. o dată pentru totdeauna, ar trebui să mergem la procedura de eliminare a contului.

Eliminarea unui cont pe Facebook.

Amintiți-vă că ștergerea conturilor Facebook permanent și irevocabil toate datele stocate pe profil. 

Înainte de a șterge profilul, putem descărca o copie a datelor dvs. În acest scop, mergem la "Setări cont ", faceți clic pe fila "General ", apoi faceți clic pe "Descărcați o copie a datelor dvs. Facebook " și "Rulați arhiva mea". În fișierul descărcat veți găsi toate informațiile din cronologie. 

După descărcarea tuturor datelor și a informațiilor, putem merge pentru a șterge contul dvs. Facebook. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul dvs. și apoi completați un formular special de ștergere a contului. După finalizarea acestuia, portalul va avea grijă de întreaga procedură și în câteva ore profilul nostru va dispărea de pe Facebook iremediabil. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu