Principal » Gaming » Cum să citiți cerințele hardware ale lui Gier?

Cum să citiți cerințele hardware ale lui Gier?

Gaming  : Cum să citiți cerințele hardware ale lui Gier?

Fiecare joc de pe pachetul PCS are cerințe hardware care definesc tipul de calculator care poate rula produsul. Utilizatorii de computer Novice nu pot avea cunoștințe depline despre cum să citească cerințele sistemului de jocuri. Iată un ghid pentru ei!

Computerul este alcătuit din mai multe elemente de bază de bază care au un impact mare asupra performanței unității: procesor, memorie RAM și grafică. Capacitatea hard disk-ul este de asemenea important pe care jocul și sistemul de operare va fi stocat în care sunt instalate aplicații individuale.

Pe exemplul Battlefield 4 Cerințe hardware, subliniem informații care sunt publicate pe casete și pe Internet.

Cerințe hardware minime

Cerințele hardware minime sunt cele care vă permit să începeți jocul și funcționarea sa netedă, dar poate fi asociată cu necesitatea de a juca în rezoluție redusă și excluse din efecte precum HDR și antialiasing. De asemenea, este posibil pentru a rula jocul pe un computer care nu îndeplinește cerințele minime de hardware, dar în acest caz, lichiditatea jocului poate fi afectată. În loc să mențină ok. 30 cadre pe secundă, jocul va afișa un exemplu grafic. Cu lichiditate de 20 de cadre, care este resimțită pentru utilizator. 

Sistem: Windows Vista SP2 32-biți

În cazul sistemului de operare, cel mai vechi este complet susținut. Sistemele de operare sunt disponibile în versiuni pe 32 de biți și pe 64 de biți. Acesta din urmă, datorită utilizării mai bune a NP. cantități mari de memorie RAM, câștigă popularitate. Jucătorul cu un sistem de 64 de biți fără o problemă va lansa toate jocurile moderne de calculator. 

Procesor (AMD): Athlon X2 2.8 GHz

Procesor (Intel): Core 2 Duo 2.4 GHz

Producătorii principali de procesatori pentru PC-uri sunt două companii: Intel și AMD. Editorii de joc în cerințele lor dau un model de procesor (de ex. Athlon X2, Core 2 Duo, Dual Core, Quad Core, I3, I5) și tratarea procesorului exprimat în gigaherce. Este demn de atenție la numărul de nuclee de procesare - astăzi cele mai populare sunt sisteme dual-core, dar pe piață mai multe calculatoare sunt patru-core, șase-core sau chiar octax. Unele jocuri nu sunt capabili de a utiliza toate probele, dar se va lansa fara probleme. 

Informațiile despre procesor și alte componente pot fi obținute prin clic dreapta pe meniul Start Windows la opțiunea Computer și selectarea proprietăților. 

Memorie: 4 GB

Numărul de memorie de operare RAM, care este necesar pentru a rula jocul. 

Hard disk: 30 GB

Trebuie să aveți un spațiu pe disc pentru a instala și rula corect jocul. Dacă aveți mai multe hard disk-uri în computer, jocul trebuie instalat pe cea mai rapidă (SSD sau HDD, de exemplu mai rapidă. ajungând la 7200 rpm / min). 

Placă grafică (AMD): AMD RADEON HD 3870

Placă grafică (NVIDIA): Nvidia GeForce 8800 GT

Grafic: 512 MB

Cele mai multe plăci grafice sunt produse ale AMD (Radeon) și Nvidia (GeForce). În plus, pe piață sunt prezente și layout-urile integrat Intel NPP. Intel HD Graphics Family. Ele permit buna funcționare a computerului, dar nu este potrivită pentru jocuri de calculator exigente. Unele jocuri nu sunt adaptate pentru a funcționa pe sisteme grafice integrate, dar găsim, de asemenea, astfel de titluri (mai vechi sau mai independente, așa-numitele. India), care poate rula pe acest tip de carduri. La sistemele grafice mai puțin populare, care nu sunt adesea luate în considerare de jocurile de formare includ: SIS, VIA și MATROX produse. 

În cardurile grafice, memoria grafică și tehnologiile acceptate sunt extrem de importante fără de care unele jocuri nu vor funcționa de exemplu. Pixel shader. Dacă placa noastră grafică are un număr de memorie specificat în cerințe (NP. 256 MB), dar nu are un Shader Pixel implementat în versiunea pe care jocul o cere, nu poate începe corect.

Este foarte important ca lamelele grafice din laptopuri să nu fie la fel de eficiente ca și echivalentele lor de model de la computerele desktop. 

Cerințele hardware recomandate sunt calculatorul optim pe care jocul va arăta excelent, a funcționat fără probleme în cea mai mare rezoluție posibilă, chiar și după schimbarea tuturor efectelor speciale. Este cea mai frecventă configurație a unui computer foarte scump, dar merită să ne amintim că, între specificațiile hardware minime și recomandate, poate fi calculatorul dvs., care va putea să ruleze jocul fără probleme într-o rezoluție decentă și să permită unele efecte grafice. 

Cerințe hardware recomandate pentru câmpul de luptă 4

Sistem: Windows 8 64-biți

Procesor (AMD): șase-core

Procesor (Intel): Patru-core

Memorie: 8 GB

Hard disk: 30 GB

Placă grafică (AMD): AMD RADEON HD 7870

Placă grafică (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 660

Grafic: 3 GB

Recomandat
Lasă Un Comentariu