Principal » Internet » Cum să descărcați Instagram pe Android?

Cum să descărcați Instagram pe Android?

Internet : Cum să descărcați Instagram pe Android?

Liderul necontestat al popularității în rândul site-urilor de socializare este Facebook, dar recent o mulțime mare de susținători a câștigat, de asemenea, Instagram, care se concentrează în primul rând în imagini. Desigur, cea mai mare rezistență a acestui tip de portaluri este mobilitatea lor și, dacă vorbim despre mobilitate, este necesară o cerere pentru telefon. Să verificăm cum să descărcați Instagram pe Android?
În primul rând, vă conectați la contul dvs. Google. Dacă nu avem una, trebuie să vă confruntăm pentru a accesa magazinul de aplicații Google Play. După ce vă conectați, mergem la pagina principală.Google.PL, apoi în colțul din dreapta sus, faceți clic pe pictograma cu pătrate și selectați "din meniu din meniuJoaca".

După un timp, vom merge la magazinul de joacă. În rubrica "Căutare"Introduce "Instagram"Și faceți clic pe Enter. După un timp, va fi afișată o listă de articole sofisticate - faceți clic pe prima poziție mărită.

Apoi faceți clic pe opțiunea "Instalare"Și alegem dispozitivul pe care dorim să instalăm aplicația. Rețineți că dispozitivul trebuie să fie conectat la Internet NP. prin WiFi.

O operație similară poate fi efectuată și prin intermediul dispozitivului. Acolo, de asemenea, mergem la magazinul de joacă (găsim în meniu ca o pictogramă separată), căutăm instagram și instalau pe dispozitiv.

Recomandat
Lasă Un Comentariu