Principal » Internet » Cum se descărcă pe Android?

Cum se descărcă pe Android?

Internet : Cum se descărcă pe Android?

Android este un sistem de operare similar cu Windows popular sau Maco OS. Prin urmare, putem face o serie de activități diferite datorită acestuia, inclusiv descărcarea fișierelor de pe Internet. Utilizarea unui smartphone sau tabletă cu Android puteți descărca cu ușurință fotografii, muzică, videoclipuri sau aplicații. Cum să o facă? Există mai multe moduri. Cel mai bun lucru pe care îl vom descrie mai târziu în text.

Torrent client

Probabil că mulți dintre voi folosiți așa-numitul. Torrents pe computerul lor de acasă. Nu toată lumea știe că utilizarea unui smartphone cu Android, de asemenea, poate descărca fișiere în acest fel. Ce va fi necesar? În primul rând, unul dintre cei mai populari clienți de rețea Torrent. Oferim o aplicație gratuită BatTorrent. Se datorează în primul rând o dimensiune mică, simplitatea serviciului și stabilitatea ridicată a muncii. Bit torrent Descarcă gratis AICI. După descărcarea și instalarea aplicației, aceasta este gata să acționeze imediat. Pentru a descărca fișierele care sunt interesate din mulțumiri BitTorrent, găsiți legăturile de rețea torrent către ele. Există o mulțime de site-uri web care oferă linkuri către aplicații, jocuri, filme, muzică sau documente. Amintiți-vă, totuși, pentru a vă asigura că materialele sunt pe deplin legale, iar autorii lor permit o difuzare gratuită.

Recordul de fișiere de bază

Fișierele Android pot fi descărcate direct din referințele plasate pe site-uri web. Tot ce trebuie să faceți este un site care oferă descărcări și faceți clic pe link-ul corespunzător. Sistemul ne va întreba dacă doriți cu siguranță să descărcați fișierul. După ce faceți clic pe OK, descărcarea automată are loc. Materialele sunt salvate în directorul descărcat. Acest lucru poate fi găsit în meniul principal al dispozitivului dvs. sau utilizând unul dintre managerii de fișiere gratuite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu