Principal » Software » Cum să dezactivați complet indexarea fișierelor pe Windows?

Cum să dezactivați complet indexarea fișierelor pe Windows?

Software  : Cum să dezactivați complet indexarea fișierelor pe Windows?

Fișierele de indexare pe Windows este o caracteristică utilă dacă căutăm adesea fișiere pe computer. Cu toate acestea, dacă nu folosim această funcție, activitatea sa poate fi inutilă. Deci, cum să dezactivați indexarea fișierelor?
Dacă știm perfect în cazul în care stochează fișierele noastre și nu folosim prea des din funcția de căutare, dezactivarea indexării nu va fi o problemă și, în plus, poate afecta pozitiv performanța generală a computerului. Dezactivarea acestei funcții nu este dificilă și chiar și utilizatorii începători se vor ocupa de ea.
În primul rând, mergem Start Meniu, Apoi faceți clic pe clic dreapta pe opțiuni Calculator și alegeți din meniul contextual Administra - va apărea o fereastră Managementul calculatorului.


În pasul următor, mergem la Servicii și aplicații, și apoi în dreapta alegem Servicii. După câteva momente, sistemul va încărca toate serviciile. După încărcarea serviciilor, căutăm numele Căutare Windows, Am continuat să faceți clic pe acesta și să selectați Proprietăți.

În marcajul General în domeniu Lansare Am stabilit funcția Off Și aprobăm totul cu butonul BINE. După toate modificările, trebuie să reporniți computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu