Principal » Internet » Cum de a bloca ferestrele publicitare?

Cum de a bloca ferestrele publicitare?

Internet : Cum de a bloca ferestrele publicitare?

Anunțurile sunt peste tot și greu de neglijat. Dacă vizităm serviciile de informații sau paginile tematice preferate, practic la fiecare pas, ne întâlnim cu ferestre pop-up, animații, filme etc. Din păcate, astfel de "atracții" fac dificilă utilizarea internetului și distrage atenția atunci când vrem să ne concentrăm pe un articol interesant. Din fericire, putem face rapid și pur și simplu cu toate anunțurile.
O prescripție pentru probleme cu anunțurile iritante este o adăugare de nume Adblock plus Disponibil atât pentru Browserul Mozilla Firefox, cât și pentru browserul Google Chrome. Un caz bun, doar vizitați pagina de pornire a add-on sau găsiți extensia potrivită în programele de completare Mozilla sau Chrome Web (desigur, acesta este o adăugare gratuită) și apoi le instalați în browserul preferat.

Practic, de la instalare, problema cu anunțurile ar trebui să dispară. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că unele pagini fac dificilă răsfoirea utilizării unui browser armat cu Adblock Plus. Deci, dacă vrem să navigăm în mod liber site-ul cu toate anunțurile și add-on-urile, putem dezactiva Adblock plus Complet sau adăugați o pagină favorită la excepții. În acest scop, faceți clic pe pictograma Add-on din bara de instrumente Browser și apoi din meniul contextual, selectați opțiunea corespunzătoare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu