Principal » Internet » Cum să schimbați cu ușurință formatul filmului?

Cum să schimbați cu ușurință formatul filmului?

Internet : Cum să schimbați cu ușurință formatul filmului?

Fișierele video apar în mai multe formate. Aceste cele mai populare includ DivX, XVID, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI, MPEG-I. Fiecare dintre ele are alte proprietăți. Unele sunt perfect potrivite pentru a posta pe Internet din cauza compresiei foarte bune, în timp ce alții surprinde calitatea imaginii și sunetului, dar ei iau o mulțime de spațiu pe disc. Dacă aveți un material video al cărui format doriți să vă schimbați și nu știți cum să faceți acest lucru, vă recomandăm să vă familiarizați cu următoarea parte a textului.

La început vom avea nevoie de software special. O aplicație vine aici cu ajutorul Movavi Video Converter. Acest program este extrem de ușor de utilizat, iar meniul său intuitiv în poloneză nu ar trebui să fie dificil de dificil.

După instalarea programului, în meniul principal, faceți clic pe Adăugați video, Pentru a adăuga un material pe care doriți să îl convertiți.

După încărcarea materialului, deschideți Lista formatelor Video făcând clic pe convertiți la. Alegem formatul video Suntem interesați. Lista include, printre altele, setările gata pentru diferite formate, precum și pentru dispozitivele.

Ultimul pas pe care trebuie să-l efectuați este să începeți procesul de conversie. Pentru a porni, faceți clic pe buton Convertit, Care este în colțul din dreapta, inferior al panoului de control. După finalizarea procesului de conversie, dosarul în care este localizat fișierul nostru va fi numit automat.

În acest fel, ne putem bucura de filmul nostru într-un nou format.

Recomandat
Lasă Un Comentariu