Principal » Internet » Cât mai ușor să răsfoiți videoclipurile abonate pe YouTube?

Cât mai ușor să răsfoiți videoclipurile abonate pe YouTube?

Internet : Cât mai ușor să răsfoiți videoclipurile abonate pe YouTube?

În prezent, YouTube nu este practic nici o competiție care ar putea amenința poziția sa. Nimic nu este ciudat că mulți utilizatori folosesc acest site destul de des și intensiv. În căutarea unor facilități și opțiuni interesante, putem găsi un add-on simplu, care facilitează și bucurați-vă de filme de navigare din canalele subscrise. Să verificăm cum funcționează.
Dacă cineva folosește adesea portalul YouTube și vizionați cu pasiunele publicate de canalele de film subscrise, cu siguranță au avut unele probleme atunci când colectarea canalelor este mare. Apoi, numărul de filme care apar pe listă "Abonamentele mele " este atât de mare încât uneori este greu să fii la curent. Dacă vrem să urmărim totul, trebuie să derulați monotonil în jos în jos lista jos, în jos, în jos

..

Din fericire, există o modalitate de a rezolva această problemă.


Prescripția este o rețetă interesantă numită Grid Abonamente YouTube disponibile pe browserul Mozilla Firefox, care vă permite să afișați filme subscrise sub formă de mici icoane segregate în rânduri și coloane. Aceasta este o formă mai convenabilă decât o listă obișnuită de filme pe care trebuie să le dezvoltați în infinit. Apendicele segregatează filme în figura miniaturilor și aranjate în rânduri cu informații de bază, cum ar fi numele canalului, titlul, lungimea filmului etc.


Structura icoanelor depinde în principal de lățimea ferestrei browserului și a rezoluției ecranului. Dacă avem un monitor mare și un set de rezoluție înaltă, pot exista simultan până la 40 de miniaturi de film pe ecran. Acesta este un avantaj imens în comparație cu un aspect vechi, care pentru utilizatorii activi a fost pur și simplu incomod și nu foarte eficient. Și despre utilizatorii Google Chrome? Pentru ei, un add-on numit YouTube Video Pack (// crom.Google.Com / Webstore / Detaliu / YouTube-Video-Pack / MPOOKEPAGDIPHLMFAEIFPOJDMBNEGJ?HL = PL), care, pe lângă dezvoltarea unei liste legate de abonament, are și câteva opțiuni interesante. Utilizatorii Google Chrome pot beneficia, de asemenea, de aceeași adăugire ca și pentru Firefox - Abonamentele YouTube Grilă (// crom.Google.COM / WebStore / Detaliu / YouTube-abonamente-gri / dcnjhgnfnmijfkmcddcmffeamphmeed).

Recomandat
Lasă Un Comentariu