Principal » Internet » Cum să utilizați anonim Internetul?

Cum să utilizați anonim Internetul?

Internet : Cum să utilizați anonim Internetul?

Întrebarea din titlu poate părea oarecum amuzantă sau chiar absurdă în zilele noastre, dar menținerea îngrijirii și respectarea câtorva reguli. Dacă folosim o anonimitate și o securitate completă de pe Internet, putem uita de anonimat și de securitate completă. Să verificăm cât de anonim folosiți rețeaua.
Anonim pe Internet - nu au nici o confirmare în nici un caz de mult timp. Navigarea rețelei, practic, la fiecare pas, vom părăsi spatele lumea virtuală. Uneori inconștient, uneori se gândesc în mod voluntar la el fără să se gândească chiar la consecințe. Din fericire, cu un pic de mantie și cunoștințe, putem înșela ușor principiile adoptate în același timp, menținând intimitatea pe web. Este dificil? Teoretic da, dar doar utilizați un program special, iar după câteva clicuri un mouse vom putea fi ușor și fără probleme să navigați pe site-urile dvs. preferate fără teama de securitate și de confidențialitate.
Prescripția este un mic program foarte eficient TOR Browser Bundle. Scopul principal al programului este asigurarea securității depline la utilizarea rețelei web. Cu acest program, putem face în siguranță operațiuni financiare, răsfoiți contul dvs. de poștă electronică etc. Mai mult decât atât, browser-ul pista Bundle este integrat cu browser-ul Mozilla Firefox, datorită căreia atunci când se utilizează programul, nu trebuie să instalați orice suplimentare și încărcarea sistemului de programe externe.
De asemenea, rețineți că atunci când este conectată la rețeaua Tor nu trebuie să pună fără limite - putem utiliza în continuare în mod liber la rețea, răsfoiți paginile favorite, utilizați forumuri sau mesagerie instant, etc. Serviciul este foarte simplu și chiar și utilizatorilor începători se pot ocupa de toate optiunile - trebuie doar să porniți programul, și el a fost conectat la pista de la rețea, și permite built-in browser-ul Mozilla Firefox. Și cum funcționează în practică?

După începerea cererii TOR Browser Bundle, Utilizatorul primește o adresă nouă, anonim IP, care într-un mod semnificativ susține ascunderea unei identități reale, protejând în același timp împotriva ruperii sau atac malware-ului. După descărcarea și despachetarea pachetelor cu programul Tor Browser Bundle, dublu-clic pe butonul din stânga al mouse-ului pe fișierul numit „Start Tor Browser.EXECUTABIL ". După un timp, va apărea fereastra de pornire a programului - putem comuta configurația inițială sau conectați imediat la rețeaua de urmărire făcând clic pe "Connect ".
După câteva momente, browserul Firefox va începe să permită navigarea anonimă a rețelei cu un mesaj relevant, iar în fereastra piesei vor apărea opțiuni active pentru anonimatul rețelei. Utilizatorii avansați pot configura rețeaua în funcție de preferințele dvs. proprii, iar începătorul poate omite această problemă, bucurându-se de o navigare pe Internet anonimă și sigură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu