Principal » Software » Cum se activează ferestrele?

Cum se activează ferestrele?

Software  : Cum se activează ferestrele?

Microsoft Windows este, fără îndoială, cel mai popular sistem de operare din lume pe care oaspeții pe majoritatea computerelor. După achiziționarea și instalarea sistemului, nu trebuie să-l activăm imediat, așa cum a avut loc în trecut, dar după aceasta merită să faceți înainte de sfârșitul celor 30 de zile din momentul în care instalați sau începeți un computer nou. Să verificăm cum să o facem.
Cea mai ușoară modalitate de a activa sistemul este activarea utilizând o conexiune la internet. O putem transporta după instalarea tuturor programelor necesare, pachete antivirus etc. Pentru a efectua activarea, deschideți fereastra de activare a Windows în primul pas. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe buton start, și apoi faceți clic dreapta pe poziție Calculator - Selectați din meniul contextual Proprietăți și faceți clic pe element Activați Windows acum.

După un timp, sistemul va încerca să detecteze o conexiune activă la internet. Dacă reușește, faceți clic pe opțiune Activați Windows acum online. Drepturile de administrator sunt necesare pentru această acțiune, deci dacă vi se solicită parola de administrator sau confirmarea, introduceți parola și confirmați. După un timp, vi se va solicita să introduceți o cheie de produs Windows - după introducerea, faceți clic pe Următorul și urmați instrucțiunile afișate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu