Principal » Internet » Inchiriere auto IzBirent 4.1.2

Inchiriere auto IzBirent 4.1.2

Internet : Inchiriere auto IzBirent 4.1.2

Cu aplicația de închiriere a mașinilor Izszirent puteți închiria o mașină într-un mod simplu și rapid, ajustând locul de primire și returnarea mașinii la propriile preferințe. Aplicația include Ajungeți OK. 25 mii. Locuri în întreaga lume, inclusiv în Polonia (m.în. Wrocław, Varșovia și Poznań).

Avantajul programului este viteza funcționării sale. Procesul de închiriere a unei mașini este scurt și îl puteți începe imediat după începerea programului. În primul pas, vom indica un loc de la care vrem să luăm mașina și locația în care vom termina închirierea, precum și durata chiriei. De asemenea, dăm naționalitatea și vârsta șoferului. Apoi, aplicația ne va afișa o listă de mașini care pot fi închiriate în timp și în locuri care ne interesează. Cartea de vizită a fiecărei mașini are date detaliate privind locul de închiriere și returnare a mașinii, precum și o listă de servicii suplimentare (de ex. Retrofitând mașina în navigația GPS sau într-un scaun pentru copii).

Izzisirental în rezultatele căutării oferă, de asemenea, oferte promoționale, precum și coduri, datorită căruia putem reduce costul de închiriere. Cu aplicația, vom găsi, de asemenea, mai multe despre condițiile legale ale mașinii cu sistemul IZSIRENTAL, precum și cerințele conducătorilor auto (unele vehicule nu sunt disponibile, de exemplu,. Pentru persoanele sub 25 de ani. vârstă; Sfaturi privind avertismentele de vârstă sunt disponibile în cartea de vizită a mașinii pe lista rezultatelor căutării).

După selectarea celei mai bune oferte, putem plăti de închiriat prin date despre cardul de credit, iar tranzacția va fi asigurată de Verisign. Fiecare utilizator care va tranzacționa în Izzirental poate înființa un cont în serviciu. Acest lucru vă va permite să vizualizați istoricul tranzacțiilor noastre efectuate folosind aplicația, de asemenea, offline.

Recomandat
Lasă Un Comentariu