Principal » Internet » Izip3.9

Izip3.9

Internet : Izip3.9

IZIP este un program intuitiv pentru comprimarea fișierelor, criptarea arhivelor și pusă la dispoziția altor utilizatori, precum și despachetarea arhivelor. IZIP acceptă arhive Zip, Zipx, RAR, GAR, GZ și 7ZIP.

IZIP este un program foarte simplu, datorită căruia utilizatorii Mac nu au probleme cu el. Arhivele deschise în acesta sunt prezentate ca și cum ar fi montate discuri externe. Datorită acestui lucru, în Finder, puteți vizualiza fișierele ambalate și extrageți numai cele care sunt în prezent interesante, fără a despacheta întregul. De asemenea, este posibil să se transfere fișiere între arhivele montate în acest mod.

Programul rulează prin pașii ulteriori pentru a crea o arhivă cu un expert încorporat, care vă permite să selectați fișiere, criptare, introduceți parola și așa mai departe. După finalizarea ambalajului, puteți să împărtășiți arhiva pe propriul serviciu IZIP.Com, public sau privat. După plasarea fișierelor în nor, programul va arăta o referință care poate fi transmisă altor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu