Principal » Internet » Itsycal0.12.2

Itsycal0.12.2

Internet : Itsycal0.12.2

Itsycal este un calendar simplu și minimalist la care avem întotdeauna acces din bara de meniu de sistem.

Interfața este menținută într-un stil elegant, monocrom. Aplicație În plus față de funcția de calendar, are capacitatea de a adăuga sarcini de făcut și de a se integra cu calendarul sistemului OS X. Hissycal împărtășește toate sarcinile adăugate și oferă sincronizări iCloud, astfel încât ambele calendare pot fi utilizate pentru a se schimba.

Prin adăugarea unei noi sarcini, avem capacitatea de a-și stabili numele, locația, mementourile, precum și datele de începere și finalizare.

În program avem mai multe setări. Putem alege prima zi a săptămânii, afișăm numerele săptămânalului și ancorați fereastra de bază pentru a fi întotdeauna pe partea de sus. Mergând la preferințe, puteți selecta opțiunea de a porni sistemul împreună cu începutul sistemului și definiți o comandă rapidă de tastatură care cauzează fereastra programului.

Itsycal este o sugestie bună dacă căutăm un calendar simplu, al cărui avantaj principal este textura și accesibilitatea ușoară. Vom descărca aplicația gratuit în versiunea completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu