Principal » Internet » ITranslate1.4.1

ITranslate1.4.1

Internet : ITranslate1.4.1

Itranslate este un traducător la îndemână și ușor, care susține aproape 100 de limbi. Programul nustează pictograma din bara de meniu și ipoteza este ușor accesibilă.

ITRANSLATE PENTRU ACȚIUNE necesită o conexiune la Internet. După ce faceți clic pe pictograma aplicației din bara de meniu ochii, apare o fereastră mică de program estetică. Puteți să traduceți atât cuvintele unice, cât și toate propozițiile. Aplicația funcționează foarte repede. După introducerea primelor câteva caractere pentru facilitare, sunt afișate sugestii. Pentru a selecta limba de traducere sau sursă, faceți clic pe pavilion.

Programul poate recunoaște vorbirea și citiți, de asemenea, un cuvânt sau o expresie tradusă. Avem o voce masculină și feminină de a alege, iar viteza de vorbire poate fi configurată. Aplicația recunoaște diverse dialecte lingvistice și pronunțării diverse cuvinte - de exemplu, versiunea britanică și australiană a limbii engleze. În plus, ITRANSLATE poate transforma caracterele chinezești și japoneze pe alfabetul latin (Romaji), datorită căruia fără a cunoaște alfabetul pe care îl putem citi mai puțin.

În preferințele programului, puteți seta să pornească împreună cu începutul sistemului și, de asemenea, definiți o comandă rapidă de la tastatură pentru a avea acces mai rapid la traducător. Programul este disponibil într-o versiune de încercare (proces) care funcționează timp de 14 zile. O versiune completă poate fi achiziționată la Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu