Principal » Internet » iTools1.8.2.6

iTools1.8.2.6

Internet : iTools1.8.2.6

ITOOLS este o aplicație pentru titularii iPhone, iPod sau iPad. Datorită acestuia, putem gestiona materialele în memoria acestor dispozitive Apple.

Dacă doriți să începeți să lucrați cu ITools, conectați dispozitivul Apple la computer utilizând un cablu USB. După aceasta, o serie de posibilități se deschide în fața utilizatorului, inclusiv opțiunea de a transfera ușor fișiere de pe iPhone 'A, iPod sau iPad pe un hard disk pentru a crea o copie de rezervă. Putem copia datele și celeilalte părți pentru a încărca melodiile sau videoclipurile preferate pe telefonul smartphone, tabletă sau player.

ITols vă permite, de asemenea, să exportați fotografii direct de pe iPhone 'a sau iPad doar un singur clic, astfel încât în ​​clipirea unui ochi pe care le putem arăta unui prieten nu pe un mic afișaj al dispozitivului cu sistemul de operare iOS, dar pe un monitor de ecran mare.

Folosind ITools, vom schimba, de asemenea, tonurile de apel instalate în iPhone 'A și vom efectua, de asemenea, editarea lor prin aplicația Incorporată ITools Ringtone Maker. Cu câteva clicuri, vom organiza pictograme pe ecranul iPhone 'un ecran principal (dacă este necesar, putem restabili rapid pictograma fostă a pictogramei), ceea ce ne va permite să ajustăm aspectul meniului smartphone la preferințele dvs.

ITools oferă, de asemenea, acces la un mod special, datorită căruia vom scăpa de fișierele inutile și vom face ca iPhone-ul, iPod-ul sau iPad să funcționeze mult mai repede. Folosind acest instrument, de asemenea, suntem familiarizați cu informații detaliate despre bateria unui dispozitiv dat, actualizați software-ul și chiar convertiți fișierele video.

Recomandat
Lasă Un Comentariu