Principal » Internet » ITAXI va facilita călătoria orb. Noua aplicație de toamnă

ITAXI va facilita călătoria orb. Noua aplicație de toamnă

Internet : ITAXI va facilita călătoria orb. Noua aplicație de toamnă

Aplicația ITAXI va facilita călătoria de către oamenii de taxi. Toamna va fi lansată o nouă aplicație ITAXI pentru sistemele Android și IOS cu îmbunătățirea disponibilității sale.

Itaxi indică faptul că, în noua versiune a cererii de pasageri, mare accent este pus pe disponibilitatea, inclusiv funcții pentru persoanele oarbe. Noua aplicație este doar testat și persoanele cu tulburări oculare cu diferite grade.

ITAXI sa adaptat la voce

ITAXI lucrează la o aplicație adaptată pentru orb pentru iOS din vara anului 2018. În 2019, sa luat o decizie de a introduce îmbunătățiri similare asupra sistemului Android. În noua versiune, va fi posibilă o comandă independentă și să efectuați o călătorie printr-o persoană orb sau să văvăm prost în aplicații pe ambele sisteme.

Aplicația va funcționa corect dacă numai sistemul facilitează accesul - de exemplu, vocea peste IOS va funcționa pe telefonul smartphone. Navigare vocală va ghida utilizatorul prin toate etapele de a comanda un taxi, la cursul cursului după încheierea călătoriei.

Organizațiile independente au ajutat la teste

Testele au fost efectuate cu ajutorul Institutului de Fundație de Dezvoltare Regională, Fundația Vizitorie și Asociația Blind Poloneză. Este demn de remarcat faptul că acestea au fost primele teste ale unei astfel de scară, realizate de unități independente. ITAXI informează că în prezent există anumite restricții, dar după ce cererile raportate de testere vor fi îmbunătățite. Teste

"În vara acestui an, am decis să cerem sprijin în fundațiile și organizațiile testelor care cunosc problema accesibilității de la aproape. Rezultatul nostru nu ne-a surprins - versiunea pentru iOS a fost mai bine rafinată decât cea de pe Android. Am primit o altă listă de comentarii și corecții - comentarii Katarzyna Małecka, cap de Produs în Itaxi.

"Conștientizarea problemelor cu care se confruntă societatea noastră este inscripționată în ADN-ul ITAXI. Acesta este motivul pentru care introducem soluții care nu numai că permit călătoria convenabilă și afectează pozitiv calitatea vieții poli. Unul dintre astfel de proiecte este aplicația ITAxi la nevoile specifice ale persoanelor cu deficiențe de viziune "- Comentarii Yaroslav Grabowski, CEO al ITAXI.

Lucrările la îmbunătățirile ulterioare sunt planificate pentru toamna anului 2019. În ambele aplicații, se adaugă noi funcții, iar lucrările vor fi, de asemenea, luate în considerare la utilitatea și accesibilitatea.

ITAXI poate fi găsit în baza de date a aplicației pentru sistemele Android și IOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu